E2h

Hur bli av hud taggar

Hud-taggar tenderar att vara små utväxter på huden som börjar hänga av. De kan vara samma hudton eller något mörkare i färg som resten av huden. Vanligtvis dessa taggar är inte farliga för din hälsa, men många människor finner dem fula att titta på. De kan också skada om de är på platser där du rakar regelbundet och skrapa dem under rakning. Om huden taggar är ett problem så här och med tålamod kan du bli av med hud taggar. Om du vill ha resultat snabbt med en naturlig behandlingsplan, föreslår jag att du kolla in Chris Gibson program för att bli av hud taggar.

  1. Har din hud kontrolleras av en hudläkare. Innan du börjar behandla hud taggar, en läkare titta på dem. Han eller hon kommer att kontrollera för missfärgning och eventuella avvikelser. Läkaren kommer också bekräfta vilka är hud taggar och som (om någon) är mol eller andra bekymmer.
  2. Knyt den. Med hjälp av en liten bit av tråd, knyt en hård knut runt basen av taggen där den möter huden. Vigas hårt nog att tråden lyser i duschen. Efter tre eller fyra dagar bör du märka att huden taggen vänder färger och uttorkning på grund av att knut du bunden skär av blodtillförseln till området. Dra åt knuten om möjligt. Efter några dagar mer, bör taggen och tråden faller av.
  3. Tänk over-the-counter läkemedel. Det finns flera over-the-counter mediciner för att ta bort hud taggar. Vissa innehåller väteperoxid och andra innehåller anti-virala läkemedel som torkar taggen ut och orsaka att den faller av huden.
  4. Har klippt dem. Ett enkelt sätt att ta bort hud taggar är genom att skära dem med sax eller en skalpell. Detta kan göras på hemmaplan, men taggen kommer att blöda en hel del och du står inför en risk för infektion, särskilt om saxen inte steriliseras.
  5. Prova en aktuell olja. Tea tree olja är ett alternativ för att torka ut en skin tag för borttagning. Sandskädda lite olja på taggen fyra eller fem gånger varje dag. Låt oljan torka innan du sätter kläder på över huden taggen. Upprepa tills huden taggen är borta. Det kan ta fem dagar till två veckor.
  6. Prova att låta din läkare frysa dem. Frysning kallas också kryokirurgi. Det är ett snabbt och mestadels smärtfri procedur som din läkare kan utföra i sitt kontor på bara några minuter.

Hur bli av hud taggar. Har din hud kontrolleras av en hudläkare.
Hur bli av hud taggar. Har din hud kontrolleras av en hudläkare.

Om huden taggar irritera dig eller komma i vägen, det finns några enkla sätt att bli av med dem. Följ dessa steg och du kan antingen ta bort dem själv om ha din hudläkare hantera ansträngning.