E2h

Hur bli av med magen fett

4 steg för att minska magen fett snabbt

Som vi åldras, tenderar vi att befinna oss allt mer och mer kroppsfett utan att inse det. Detta beror främst på minskande testosteron och tillväxt hormonnivåer när vi åldras. Trots den allmänt accepterade uppfattningen att detta är en naturlig process av åldrandet, kan vi ta tillbaka kontrollen över våra liv, öka vår energi nivåer, förbättra libido, bygga muskler, förlora envis fett, och öka kvaliteten i våra liv.

Med överviktig ökar risken för att utveckla ett eller flera av de sjukdomar i åldrandet (fetma, hjärtsjukdomar, Alzheimers, etc). Det kan också leda till en förlust av sexlust, oförmåga att behålla en erektion, trötthet och energiförlust, irritabilitet, nedstämdhet, värk och smärta i lederna, liksom andra negativa effekter förknippade med åldrandet som bara förvärras av överskott magen fett.

Den goda nyheten är att vi kan vända tillbaka den åldrande klockan, och förlorar magen fett snabbare än någonsin med fyra enkla steg.

Hur bli av med magen fett. Konsumerar en kost bestående av 40% fett, 30-35% kolhydrater och 25-30% protein.
Hur bli av med magen fett. Konsumerar en kost bestående av 40% fett, 30-35% kolhydrater och 25-30% protein.

  1. Konsumerar en kost bestående av 40% fett, 30-35% kolhydrater och 25-30% protein. Forskare har visat att patienter som är på en moderat fettdieten uppvisa högre testosteronnivåer än personer som äter en fettsnål kost. Denna slutsats bekräftas endast tidigare studier som visar att fett är positivt kopplad till produktionen av testosteron. De flesta av dina kolhydrater måste komma från grönsaker. Näringsämnena i broccoli, spenat, och andra är avgörande för friska testosteron produktion. Forskning visar också att en kost låg i protein kan leda till förhöjda Bindande könshormon Gobulin (SHBG) nivåer och minskad testosteron bioaktivitet. Minskningen i biotillgängliga testosteron resulterar i en nedgång i sexuell funktion, bidrar muskler, erytrocytmassa, till förlusten av bentäthet, och leder till en lägre total livskvalitet.
  2. Starta en hög hållfasthet intensitet motstånd och intervallträning program Kliniska prövningar visar att tyngre styrketräning (exempel: 8 reps / set). Är mer effektiv än en traditionell hög rep - låg vikt - få "tonas" metoden. Forskning visar att människor som gör uppsättningar av 6-8 reps istället för 12 producerar mer testosteron och förlorar mer fett. Genom att använda intervallträning, kommer du att förlora mer magen fett på mindre än halva tiden än om du tar den långsamma cardio / areobic tillvägagångssätt.
  3. Vara mer aktiv. Något räknas, se bara till att du får en minst 30 minuters aktivitet om dagen. Ta din hund på en promenad, skjuta hoops med grannskapet barn, shoppa, är en aktiv livsstil för att förlora envis magen fett.
  4. Har du socialt stöd? hitta minst en person att anförtro sig på vägen mot din hälsa och träningsmål. Utan socialt stöd är det lätt att känna sig som dina ansträngningar går un-belönad, förlora din motivation, känner avskräckt, eller bli deprimerad. Men, kommer att bygga ett starkt socialt stödsystem uppmuntrar dig och hålla dig motiverad att fortsätta att offra den tid och energi som krävs för att minska magen fett, och leva ett mer aktivt liv som kommer att öka din kvaliteten på ditt liv.

Joshua Taylor

Om du är intresserad av att föryngra ditt liv, och att förlora magen fett snabbare än någonsin innan du kan ta gratis en särskild rapport "Det är inte att du är fel att du är fet, Tre steg till en högre livskvalitet" genom att besöka http: / / föryngring-fitness.com /