E2h

Hur bli av med smärtan genom övning

Motion är ett sätt att hålla kroppen frisk och ditt sinne ljud

Motion är ett sätt att hålla kroppen frisk och ditt sinne ljud. Det är en av de grundläggande ingredienserna i en sund livsstil. Motion ger dig tillfredsställelsen av stretching spända muskler och bränna kalorier det sunt, aktivt sätt. Vad mer är att det kan vara en form av terapi för att bli av med smärtan.

En av de stora kroppens oro är ryggsmärta

En av de stora kroppens oro är ryggsmärta. Graden av smärta du upplever i ryggsmärta varierar från lätt till svår. Detta gör att du känner irriterad och orolig. Det finns flera sätt som du kan lindra din ryggvärk. Värsta fall brukar kräva kirurgiskt ingrepp, samtidigt som läkemedel kan lindra vissa mildare fall, speciellt smärtstillande eller smärtstillande medel. Dessa läkemedel lindra smärtan bara för en stund. Dessa är inte för långsiktiga effekter utan snarare ett botemedel för omständigheter där du behöver för att känna sig smärtfri riktigt snabbt.

Ryggsmärtor är resultaten oftast av för mycket kroppsvikt, felaktig hållning, och problemen med svaghet av ryggraden, felaktiga motion rutiner. Ibland, prostata och svårigheter njure är prekursorer till ryggsmärtor. Den vanligaste formen av ryggont du upplever är den smärta du upplever i ländryggen på överkroppen.

Hur bli av med smärtan genom övning. Stå med fötterna skildes något.
Hur bli av med smärtan genom övning. Stå med fötterna skildes något.

Det finns former av motion som kan bota ryggsmärtor. Ryggsmärtor kan avhjälpas genom övningar som yoga meditation och pilates. Dessa övningar stärker musklerna och förbättra god hållning, som båda är mycket viktigt att bli av med ryggsmärtor. Men dessa motion rutiner är lite komplicerat. Men det finns andra enklare och enklare rutiner som du kan göra hemma eller ens under en kaffepaus medan du är på kontoret. Det finns två enkla övning rutiner som kan hjälpa dig att övervinna din ryggvärk.

Den första är en böjning framåt övning

Den första är en böjning framåt övning. Det är en enkel men ändå kraftfull typ av aktivitet som utövar din spinal området och bidrar till att förbättra hållning. Dessutom stärker det korsryggen muskler. För att utföra den här övningen, följ denna procedur:

  1. Stå med fötterna skildes något. Något sära benen ger bättre balans. Sakta, måste du böja nedåt och framåt. Målet är att försöka röra tårna med fingrarna. För denna del måste du räkna med minst fem sekunder till tio sekunder.
  2. Återgå till utgångsläget
  3. Flitigt utföra denna övning så att smärtan inte kommer att vara irriterande dig och skada dig. Gör sex till tio upprepningar av denna form av motion.

Den andra är motsatsen till framåtböjning övning. Det är en annan enkel rutin som stärker din rygg och ökar flexibiliteten. För att utföra den här övningen, följ denna procedur:

Motion är ett sätt att hålla kroppen frisk och ditt sinne ljud. Placera händerna på höfterna.
Motion är ett sätt att hålla kroppen frisk och ditt sinne ljud. Placera händerna på höfterna.

  1. Stå på golvet med fötterna lätt särade.
  2. Placera händerna på höfterna. När du gör detta, hitta din egen balans.
  3. Sakta, böja och luta sig bakåt och försöka luta så långt som är bekvämt. Inte går utöver din begränsning, annars kommer du att falla baklänges.
  4. Återgå till första läget.
  5. Gör detta för cirka fem till tio repetitioner.

Dessa är bara några av enkla rutiner som kan hjälpa till att bota din egen värkande rygg, speciellt om du utför dem regelbundet och ofta. De kostar inte en enda cent alls. Förutsatt att du konsekvent utföra dessa rutiner, kan fördelarna vara långsiktigt.