E2h

Hur bli av muffin top

Kanske kommer du att älska en muffins, men inte muffin toppen

Kanske kommer du att älska en muffins, men inte muffin toppen. Detta kan vara den perfekta beskrivningen till överskott magen fett som inte verkar passa in i din låga jeans. Det kan tyckas söt i början. Men så fort du ser andra kvinnor och kanske män som kan passar in i deras låga jeans, kommer du att känna säkert osäker och vill bli av med denna muffin toppen så snart som möjligt.

Hur bli av muffin top. Aerob träning.
Hur bli av muffin top. Aerob träning.

Den dåliga nyheten är, det finns inget snabbt sätt att bli av med denna muffin toppen men att undvika att bära kläder som kommer att få dem att verka. Den goda nyheten är, kan du bli av med muffin top med tålamod och uthållighet.

Även om du är okej med att dölja din muffin toppen, är det ändå bättre att du bli av med överskott magen fett. Om inte, kommer du löpa större risk att få hjärtsjukdomar, högt blodtryck, typ II diabetes, leversjukdom, gikt, infertilitet, högt kolesterol, stroke, tjocktarmscancer, bröstcancer, graviditetskomplikationer, artros, andningsproblem, sömnapné, och gallblåsa sjukdom.

Här är några sätt du kan göra för att bli av med den fula muffin top:

Kanske kommer du att älska en muffins, men inte muffin toppen. Styrketräning.
Kanske kommer du att älska en muffins, men inte muffin toppen. Styrketräning.

  • Aerob träning. Tillsammans med styrketräning, kan göra aeroba övningar förlora fett över hela kroppen. Promenader är kickboxning, aerobics, dans, simning, löpning och jogging några av de stora övningar för trimning magen fett. Det är okej att göra övningar som fokuserar på magen. Men dessa övningar inte kommer att vara så effektiva för att avlägsna muffin toppen. I själva verket kan dessa göra det värre. Dessa övningar kommer inte bränna bort ditt fett till skillnad från hur aerobics övningar gör.
  • Styrketräning. Detta kommer att göra dina muskler fastare, vilket gör muffin toppen inte så märkbar. Göra styrketräning kommer också att bygga mer muskelmassa, vilket kommer att vara till hjälp för att bränna fler kalorier. Ju fler muskler du har, desto snabbare kan din kropp bränna fett.
  • Skär kaloriintag. De överskjutande kalorier du tar sväng till fett. Även om du använder dina kalorier, kan du inte fortfarande bli av med din överflödigt fett eftersom du kommer bara att bränna de kalorier du har tagit. Skära ner ditt kaloriintag hjälper bränna fett och ta bort det fula muffin top.
  • Mindre fett. Så mycket som möjligt, undvika att äta fettrik mat och välja sin magra utbud. Till exempel, istället för att dricka den vanliga mjölk, drick den magra sort.
  • Inget mer alcoho l.. Kalorier från alkoholhaltiga drycker tenderar att bosätta sig i din mage. Detta är orsaken till att människor som är förtjust i att dricka alkohol har större magar.
  • Minska äta skräpmat. Dessa livsmedel kallas skräpmat för en anledning. De är höga i salt, mycket fett, och högt i raffinerat socker. Alla dessa kommer att lägga en hel del fett på kroppen-som innebär en mer synlig och fulare muffin top.

Mer än att få en trevligare form, kommer att bli av med din muffin top innebära att främja en sundare kropp. Med tålamod och uthållighet, kan du passa slutligen att låga jeans bra och du kommer att må bättre med din kropp.