E2h

Hur bli av vener som visar på armarna

Vener visar på armarna

Vener visar på armarna, som också kallas åderbråck, är ful, speciellt bland damerna. I själva verket är de en vanlig orsak till självmedvetenhet och ibland pinsamt. Vener framträdande plats eftersom de expanderar och deras blåaktig färg beror på den syrefattigt blod som passerar genom dem. Även om inte lika vanligt som vener ben åderbråck, måste åderbråck på armarna ordentligt korrigeras. Det finns många sätt att göra detta, och följande är några av dem.

Hur bli av vener som visar på armarna. Engagera sig till övningar och andra former av fysiska aktiviteter.
Hur bli av vener som visar på armarna. Engagera sig till övningar och andra former av fysiska aktiviteter.

  • Engagera sig till övningar och andra former av fysiska aktiviteter. Du måste komma ihåg att inaktivitet kan orsaka dina vener att tydligt visa på armarna. Därför rekommenderas det att delta i övningar och fysiska aktiviteter. De som kan förbättra det kardiovaskulära systemet bör särskilt tillämpas, eftersom de kan förbättra blodflödet genom dina ådror. Några av de bästa hjärt-aktiviteter löpning, simning och cykling. Gör de övningar och aktiviteter som du väljer minst 30 minuter till en timme varje dag.
  • Ta en hälsosam kost. Kost som förbättrar blodcirkulationen bör också tas. Livsmedel som främjar god blodflödet inkluderar lax, tonfisk, ägg, valnötter, apelsiner, och vattenmelon. Generellt bör du stoppa eller minska ditt intag av alkohol och koffeinhaltiga produkter, eftersom dessa kan förvärra dina åderbråck.
  • Ät kosttillskott blodcirkulationen. Det finns många blodcirkulationen kosttillskott finns i dessa dagar. Välj det som du tror att du kommer att gynnas mest. Om du kan, be din personliga läkare för förslag eller läs konsument recensioner. Kom dock ihåg, kan att sådana tillskott inte helt ta bort dina åderbråck. De kommer bara att arbeta för att förbättra blodcirkulationen och därmed bidra till att förbättra utseendet på venerna.
  • Överväg sclerotherapy. Scleroterapi är en ven behandling som ökar i popularitet nuförtiden. Denna behandling kräver en saltlösning injektion i armen, vilket kommer att minimera storleken på venerna tills de blir mindre synliga. Tala med din läkare om möjligheten att du genomgår denna behandling.
  • Genomgå kirurgisk ven rättstvister. Detta förfarande görs för att fastställa en läckande ventil. Det handlar om att knyta av venen så att inget blod kan flöda. Kirurgisk ven rättstvister är säkert och oftast smärtfritt.
  • Se om en laserbehandling kommer att förbättra utseendet på dina åderbråck. Laserbehandling är också något du kan överväga att försöka korrigera dina åderbråck. Denna behandling använder sig av ett laserljus som krymper venerna. Detta förfarande, emellertid, måste upprepade gånger gjort. Ändå gör den lovande resultat. Återigen, fråga din läkare om du kommer att dra nytta av denna typ av behandling.

Det kan vara nödvändigt att besöka din läkare om dina ådror är svullnad och smärtsamma. Ditt tillstånd kan vara ett tecken på flebit, särskilt om dina symptom efter en injektion. Flebit är ett tillstånd till följd av inflammation i ytliga vener (vener i nära anslutning till kroppens yta) och blodpropp (trombos). Din läkare kommer att kontrollera dina ådror och får köra ett ultraljud för att se var blot koagulera är. Lyckligtvis försvinner flebit normalt efter ett par dagar efter en god vila och intag av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel.