E2h

Hur chant gong mantran

Gong meditation är en av de äldsta metoderna för healing fysiska

Gong meditation är en av de äldsta metoderna för healing fysiska, mentala och andliga problem. Skandera gong mantran kan också ge ett starkt stöd och ankare under din meditation. Den unika och kraftfulla ljudet av gonggongen producerar penetrationen i kroppen, vilket är en starkare form av meditation i kroppen. Och när den kombineras med muntliga mässande, är den helande kraften som gong ger ökat. Om du vill veta hur man sjunga gong mantran, här är de steg att följa.

Ställ in din plats. Det första steget ditt behov av att göra är att ställa upp utrymmet där du meditera. Kom ihåg att gong meditation betraktas som andlig healing. Var noga med att respektera din andliga utrymme och upprätthålla en ren och avkopplande atmosfär. Innan du börjar meditera, rengör den omgivande din andliga utrymme. Detta kommer att visa hur uppriktig du är i din meditation.

Placera gong i en liten tabell. Efter beredning ditt sinne, är det dags att ställa in din Gong. Placera gong i en liten tabell i mitten av din andliga utrymme. Efteråt satte nödvändiga tillbehör som vita votivljus och pinnar rökelse och höna förbereder sig för att tända dem när du är på väg att börja din meditation. Rökelse är ett traditionellt material som används i meditation. Folk tror att det är ett verktyg som hjälper meddela de andliga varelser. När du köper rökelse, se till att välja en doft som du är bekväm med och kan ge dig en avslappnande känsla.

Hur chant gong mantran. Placera gong i en liten tabell.
Hur chant gong mantran. Placera gong i en liten tabell.

Ställ dig. När du är klar förbereder din andliga utrymme och gong, är det dags att ställa dig. Rensa dina tankar och fokusera på din meditation. Du kan inte få full meditation om ditt sinne är full av störande tankar. Koncentrera och försök fokusera på den uppgift du är på väg att göra.

Placera dig själv framför gong bord. När du är klar med att konfigurera de nödvändiga saker som behövs för din gong meditation, är det dags att börja. Var noga med att stänga av belysningen i din andliga utrymme och stäng persienner så inget ljus kan passera genom ditt utrymme. Efter vårdavdelningar, placera en liten stol framför gong bord och sitta. Rensa dina tankar igen och börja blunda samtidigt med en långsam och djupt andetag. Koncentrera och försöka känna din kropp slappna av när du tar ett andetag. Ta rytmiska andetag och fokusera.

Slå gong. När du är på din komfortzon

Slå gong. När du är på din komfortzon, plocka upp gong visp och slå det bara tillräckligt för att höra ett högt ljud. Vid slående omedelbart sjunga ditt mantra och säga "OM" eller "Aum". Nivå din röst till ljudet av gonggongen. När tystnaden fyller rummet, träffa gong igen och upprepa din sång.

Gong meditation är en av de äldsta metoderna för healing fysiska. Placera dig själv framför gong bord.
Gong meditation är en av de äldsta metoderna för healing fysiska. Placera dig själv framför gong bord.

Fortsätt din chant i minst 20 minuter. För att uppnå fullständig meditation, fortsätt skandera under 20 minuter. Var alltid ärlig när skandera ditt mantra. Avsluta sjunga genom att slå på gong igen.

Dessa är de steg för hur man sjunga gong mantran

Dessa är de steg för hur man sjunga gong mantran. Kommer du ihåg när du sjunger, uttala mantrat korrekt och specifikt. Uttala en långsam men tydlig röst. Var noga med att inte träffa gong mycket hårt, eftersom det kan övermanna din recitation.