E2h

Hur de kan utöva för att öka testosteron

Bygga muskler och förlora fett genom att öka din testosteron genom motion

Testosteron är mer än bara ett könshormon. Testosteron har stora konsekvenser för din hälsa, friskvård och livslängd som går långt utöver dina könskörtlar, och kön dyk. Det är en av de viktigaste mekanismerna i regleringen metabolisk och organfunktion, reparera skadade celler, öka muskeltillväxt och styrka, samt bränna magen fett.

Öka din testosteron bidrar till att minska kroppsfett, öka muskler, öka energinivåer, återföds ständigt vitala organ, återställa en ungdomlig immunförsvar, öka benstyrka, lägre kolesterol och blodtryck, förbättra humöret och kognitiv funktion. Och ja, kvinnor får dessa förmåner också, och det tar mindre testosteron för dem att uppleva dem.

Hur de kan utöva för att öka testosteron. Glöm alla fitness och träning råd du har sett hittills, särskilt råd som ges i muskel tidningar och pratshower.
Hur de kan utöva för att öka testosteron. Glöm alla fitness och träning råd du har sett hittills, särskilt råd som ges i muskel tidningar och pratshower.

Som ni ålder din testosteron långsamt och i vissa fall inte så långsamt, minskar. Dina kollegor och många läkare hävdar att detta är en naturlig utveckling av åldrande, och vi bör anamma värk, smärtor och låga energi och bli gammal som alla innan oss.

Denna nedgång i testosteron är ungefär lika naturligt som margarin. Det är en produkt av vår rikedom, vår inaktiva livsstil på arbetsplatsen, och propagandan släpptes av konglomerade mat och big pharma. Den goda nyheten är att du kan öka din testosteron genom motion.

  1. Glöm alla fitness och träning råd du har sett hittills, särskilt råd som ges i muskel tidningar och pratshower. Kroppen byggare och modeller fitness du ser i tidningarna är inte som resten av oss, de är missfoster av naturen, och "komplettera" sin träning med steroider. Efter de program du ser i tidningarna kommer inte att öka din testosteron, och det kommer inte att få dig närmare dina mål.
  2. Starta en övning eller fitness program som fokuserar på motstånd styrketräning. Det bästa övningar för att öka testosteron är sammansatta rörelser med hjälp av flera muskelgrupper. Exempel på dessa skulle vara knäböj, marklyft, bänkpress, pull ups etc.
  3. Super-set de sammansatta övningar med icke-konkurrerande övningar, till exempel knäböj och bänkpress. Detta förkortade vila hjälper till att stimulera produktionen av testosteron.
  4. Komplett varje övning med 6-8 reps per set. Kliniska prövningar visade tyngre styrketräning (dvs 8 reps / set) var mer effektiv än den traditionella "high-reps för att få klippa"-strategin. Varje studie som har publicerats visar högre testosteronnivåer efter 8 reps jämfört med 12 reps.
  5. Dike den långa långsamma tråkiga cardio. Byt till intervaller och få gjort med din träning på halva tiden. Ett intervall är en period av att gå så hårt du kan (9/10 relativ intensitet) under en viss tid, följt av att gå långsammare (3/10 relativ intensitet) för att återvinna eller annan inställd tid, ofta dubbelt så lång att få maximal återhämtning. Flera studier har visat att 30-sekunders spurter resulterade i en signifikant förhöjning i blodet Testosteron koncentration. En annan studie jämfördes 30-avancerad nivå spurter med en konstant låg intensitet cykling. Den tävlar upplevde en ökning av testosteron ungefär 450% större än efter låg intensitet gruppen.
  6. Kliv av soffan eller bakom skrivbordet minst 30 minuter varje dag! Detta är viktigt, för att öka din testosteron du behöver för att leva ett aktivt liv, så gå upp, ta hunden på en promenad, ta på stadens gator med hustru (men inte få rånade), eller leka med dina barn. All verksamhet som räknas, blir bara flytta.
  7. Hitta en vän eller två som är ute efter att uppnå samma mål som du. Det kommer att göra att få det mycket roligare, och det hjälper till att hålla dem av oss som är procrastinators ansvariga.

Bygga muskler och förlora fett genom att öka din testosteron genom motion. Starta en övning eller fitness program som fokuserar på motstånd styrketräning.
Bygga muskler och förlora fett genom att öka din testosteron genom motion. Starta en övning eller fitness program som fokuserar på motstånd styrketräning.

Om du är intresserad av att ta kontroll över ditt liv, och förlora magen fett snabbare än någonsin tidigare ta tag i din gratis särskild rapport "Det är inte att du fel du är fet, tre steg till en högre livskvalitet" genom att besöka http: / / föryngring-fitness.com /