E2h

Hur de kan utöva när du reser

Reser för nöje kan vara en trevlig äventyr

Reser för nöje kan vara en trevlig äventyr. Reser i affärer kan vara stressigt ibland. Oavsett orsaken till din resa, inkludera motion i din resplan. Motion kan göras när du reser för att hålla dig frisk och redo att börja din resa med en förnyad rejäl dos energi. Du skulle vilja vara inriktad upp för några överraskningar längs vägen. rätt? Så här är några tips att tänka på att utöva under restiden.

  1. Innan du komprimera den resväska, kan du göra en del utrymme för antingen ett hopprep, ett motstånd band eller en stegräknare. Dessa kan komma till hands om du hamnar i ett hotell utan ett fitnesscenter. Du kan hoppa rep på hotellrummet och gör 50 räknas. Du kan använda motstånd band i väntan på flygplatsen. Du kan spåra hur mycket du har gått med din stegräknare. Det är små saker som du kan ta som kan göra att utöva en vind för dig.
  2. Lämna tidigt för någon av dina flygningar eller resor väg. Till exempel, om du tar ett flyg, då kan du gå runt flygplatsen affärer och göra lite fönster shopping. Det minskar stress du rusar igenom avgångar gå ombord din plan.
  3. Ta trapporna istället för hiss, naturligtvis med hänsyn till din avgångstid. Ta trapporna kan ge dig en bra träning för benen genom att stärka musklerna. Framför allt hjälper till att förhindra hjärt-och kärlsjukdomar. Så gå inte rusar på hissen nästa gång. Ta trappan och förbättra din hälsa.
  4. När du är på väg, kan du göra en del stretching för armar, nacke och ben. Du kan sträcka båda armarna över huvudet och långsamt luta sig tillbaka. Om det finns en ledig plats bredvid dig så du kan sträcka åt sidan och håll den i några sekunder och sedan tillbaka på plats. Neck stretching kan göras genom att luta huvudet sakta åt höger nära axeln, sedan efter ett par sekunder växlar till vänster. Luta huvudet bakåt blicken mot taket och sedan sätta ner huvudet nära bröstet och återgå till läget. Du kan sträcka båda benen, något glider på plats och lyfter armarna. Göra dessa kommer definitivt att få dig att känna dig mer avslappnad under färd.
  5. Om du är på väg, ta några pauser väg resa. Kontrollera först om platsen verkar säkert. De flesta stadsbor är vänliga. Du kan ta en titt runt och upptäcka nya platser och du kan även träffa några goda människor.
  6. Om du har bokat ett hotell nära ditt företag konferens plats eller nära affärer då det skulle vara ett hälsosamt val att gå i stället för att ta en taxi. En fem eller tio minuters promenad kan återuppliva din energi.
  7. Kontrollera om hotellet har faciliteter som ett gym, spa eller en pool. Dessa läggs fördelar för din vistelse. Utnyttja dem. Ett träningspass på 30 minuter på morgonen är en utmärkt kondition praktiken. Ett spa kan lindra stress och ger dig en allmän känsla av välbefinnande. Simning kan bränna kalorier snabbt. Om du har alla tre där du har checkat in och sedan så mycket bättre. Njut av fördelarna och skörda frukterna.

Hur de kan utöva när du reser. Innan du komprimera den resväska.
Hur de kan utöva när du reser. Innan du komprimera den resväska.

Vem säger att resa bara kan göra dig att få oönskade pounds. Om du hittar tid att träna och sedan äta på nya restauranger och njuta av god mat kan träffas halvvägs.