E2h

Hur dra nytta av massage

Historiker har visat att massage är den äldsta formen av fysiska läkemedel som den mänskliga rasen har känt. Anses vara en gammal läkekonst, erbjuder massage stora fördelar för den totala välbefinnande i vår kropp. Det har också ansetts att förhindra vissa sjukdomar.

Hur dra nytta av massage. Våra muskler får de största fördelarna med en massage.
Hur dra nytta av massage. Våra muskler får de största fördelarna med en massage.

För närvarande finns det utbildningscentrum som erbjuder lektioner på massage. Föreningar och grupper har organiserats för att ge fortsatt stöd och information till massörer. Dessutom är medicinska högskolor erbjuder sjukgymnastik kurser för dem som tar massage som ett yrke, livsstil, karriär, etc. Dessutom har verksamheten sinnade människor ingår massage center i deras spa och företag bastu komplett med privata rum, utbildad massage terapeuter, massage fåtöljer och krämer massage eller lotion som du väljer.

  • Våra muskler får de största fördelarna med en massage. Stelhet och trötthet på grund av överbelastning orsaka giftiga ämnen för att bygga upp i våra muskler. Massage minskar kramper och muskelspänningar genom att sträcka och avkopplande våra muskler och mjukdelar. När musklerna kontraktet under en massage är gifter elimineras. Andra massage förfaranden främja god muskeltonus.
  • De lugnande effekterna av en massage ger befrielse från nervös irritabilitet. Stressrelaterade tillstånd såsom huvudvärk och sömnlöshet svara positivt på verk av en massageterapeut som lugn och ro tillbaka till vår oroliga sinne. Dessutom stimulerar massage våra nerver, främja ökad aktivitet av de anslutande körtlar, fartyg och muskler i vår kropp.
  • Massage hjälper cirkulationen av vårt blod runt vår kropp eftersom det tar bort trycket på artärer och vener för att öka flödet och förhindrar hjärtstillestånd och dålig cirkulation.
  • Precis som blodcirkulationen är det lymfatiska systemet också stimuleras av massage rörelser, vilket ger snabbare flöde hela vår kropp. När vår kropp överbelastas, gifter samlas inuti dig, men kan elimineras genom massage.
  • Massage stärker våra ben. Även ben påverkas indirekt av massage, är bättre cirkulation uppnås i benen som blod-och lymfcirkulationen ökar i musklerna. Dessutom är stelhet och smärta i lederna på grund av förhållanden som artrit minskar, vilket ger enkel och bekväm att rörelser.
  • Som aktivitet i våra lungor ökar på grund av massage, svarar vår andningsorganen positivt. Breath blir långsam och djup som terapi fortsätter. Slem kan uppmuntras att lämna lungorna, främja god luftcirkulation i vårt andningsorganen.
  • Vårt matsmältningssystem får också fördelar, särskilt när massagen främjar vågliknande rörelser i vår kolon, minska förstoppning och förbättra avföring. En massage främjar också ökad absorption av näringsämnen från smälta livsmedel och stärker väggarna i vår mage och tarmar.
  • Huden, även utan en massage kräm, massage lotion eller andra förnödenheter som erbjuds i massage kliniker, vinster förmåner från verksamheten inducerad av massage. Denna aktivitet tar bort döda hudceller som gör porerna vara öppen. Detta uppmuntrar smidighet och elasticitet i huden samt ökar hudens andning. Hud lyser hälsosamt efter en massage terapi.
  • Massage på buken och baksidan av kroppen gynnar även njurarna, främja regelbunden eliminering av kroppens avfall och vätskor. Hos kvinnor, massera magen och ryggen hjälper också problem relaterade till menstruationen som PMS, oregelbunden menstruation och menstruation smärtor. Massage är också bra för gravida kvinnor, minska smärtor speciellt under förlossningen.

Förebyggande av sjukdomar och sjukdomar är bättre än ett botemedel

Förebyggande av sjukdomar och sjukdomar är bättre än ett botemedel. En massage är ett bra alternativ för att upprätthålla vår kondition och hälsa. I dessa tider av alternativ medicin, människor i alla åldrar överväger naturliga metoder som massage för en förbättrad känsla av välbefinnande.