E2h

Hur du använder druvsockertabletter

För människor som lider av diabetes

För människor som lider av diabetes, som är ett medicinskt tillstånd associerade med kroppens glukosnivåer kan deras kroppens dysfunktion att reglera den inre blodsockernivåer behövs för energi leder till extremt låga nivåer. När detta händer, kan personen börja känna dig yr, vilket kan leda till medvetslöshet. Detta beror på att blodsockret att tillhandahålla energi för kroppen att utföra sina dagliga funktioner är låg. Normalt att åtgärda dessa låga nivåer, en person är skyldig att äta något. Äta något fylld med glukos kan höja blodsockernivån. Men när mat eller dryck är tillgänglig, är det näst bästa att inta medicin. Rätt medicinering för lågt blodsocker skulle vara glukos i tablettform. Här är några steg på hur du köper druvsockertabletter och administrera dem på rätt sätt.

  • Kontakta läkare och få ett recept. Om du lider av diabetes, då hört en läkare innan du tar någon form av medicinering krävs alltid. I det här fallet, gå till din läkare och be om ett recept på druvsockertabletter. Kontrollera om dessa tabletter kan störa de andra läkemedel ordinerats till dig. Läkaren bör förskriva dessa druvsockertabletter att användas endast i nödfall blodsocker. Tabletten är endast en ersättning för faktiska mat. Nu kan läkaren ordinera ett särskilt märke kan du dock köpa andra märken så länge det generiska namnet är detsamma.
  • Köpa druvsockertabletter. Nu när du har grönt ljus att köpa tabletterna från din läkare kan du besöka närmaste apotek och köpa några tabletter. Vissa tabletter kan förpackas som godis och behandlas med frukt smakämnen. Köp vad du känner passar dig. När detta är gjort, placera tabletterna på kroppen hela tiden i nödsituationer. Tabletterna är små ryms i din handväska eller plånbok.
  • Ta tabletten. När symtomen betecknar att ditt blodsocker är på farligt låga nivåer ta ut en tablett och ta bort det ur förpackningen. Om du har köpt tabletter i en flaska, sedan piska en tablett. Symptomen kan vara yrsel, kval hunger eller yrsel. Hur som helst, när dessa symptom uppstår, få en tablett och lägg den under tungan. Du kan ta två eller tre tabletter samtidigt om du vill. Detta kommer att smälta tabletten och kommer naturligtvis glukos genom blodet. Det bör ta 30 minuter till 1 timme för dig att på ett korrekt lösa tabletterna undertill tungan. Det är det snabbaste sättet. Se till att inte tugga eller svälja tabletten hel. Smälta den i munnen och under tungan är det korrekta sättet.
  • Ta en paus. Den upplösta tabletten ska arbeta sig in i blodomloppet, vilket bör höja din glukos nivå. Effekterna bör kännas efter ca 10 till 15 minuter. Vid denna tid, måste du ta en plats eller ligga ner. När blodsockernivån har stabiliserats, bör yrsel och yrsel försvinner. Vid denna punkt, skulle det vara klokt att hitta mat att äta för att undvika ett återfall.

Hur du använder druvsockertabletter. Kontakta läkare och få ett recept.
Hur du använder druvsockertabletter. Kontakta läkare och få ett recept.

Äta regelbundet för att undvika låga blodsockernivåer rekommenderas alltid. För vissa nödsituationer, kan dessa underbara godis-liknande tabletter rädda dig från det lidande kommer du att känna om dina låga blodsockernivåer inte tas upp i tid.