E2h

Hur du använder fikon att behandla stenar i urinblåsan

Stenar i urinblåsan uppstår när urin i blåsan är koncentrerad och material kristalliserar, orsakar smärta i buken, särskilt under urinering. En källa av lättnad är fikon, som är näringsrik och kan ersätta andra rätter som kan förvärra stenar i urinblåsan.

Hur du använder fikon att behandla stenar i urinblåsan. Lägg fikon till dina flingor.
Hur du använder fikon att behandla stenar i urinblåsan. Lägg fikon till dina flingor.

Här är några sätt att använda fikon för behandling stenar i urinblåsan.

  • Köp färska fikon. Helst bör du köpa ekologiskt odlade fikon. Undvik förädlade fikon i burkar eller som ingrediens för färdiga färdigköpta förbrukningsvaror.
  • Drick figur saft. Squeeze sex fikon i ett glas och tillsätt vatten. Drick saft flera gånger om dagen.
  • Lägg fikon till dina flingor. För att ge smak till vanlig, fiberrika flingor, skiva två eller tre fikon sedan blanda i med denna hälsosam frukost. Undvik sockrade flingor eller andra kemiskt förbättrade produkter frukost, som kan förvärra ditt tillstånd urinblåsan sten. Du kan också spridas fikonmarmelad på hela vete toast eller blanda dem i din varma havregryn. Drick rent vatten för att tvätta det alla ned.
  • Ät fikon rå. Figurerna är läckra som de är i frukt form. Rengör utsidan och sedan skära upp dem innan servering. Du kan också blanda dem i din favorit sallad för att ge ytterligare konsistens och smak. Om fikon inte är säsong, kan du prova att äta dem i sylt form eller som ingrediens i en maträtt som är tänkt att pågå i månader.
  • Skapa fig te. Koka två fikon i en kopp vatten i fem minuter och sedan smutta hopkok. Förbered detta te varje kväll och dricka det i 30 raka dagar. Du kan också göra en figur smoothie genom att kasta i en kopp fikon och en kopp krossad is i en mixer och sedan blanda det i en minut.
  • Använd hackad fikon under gräddningen. Byta ut hälften av matfettet efterlystes i receptet med fikon mos, som du kan köpa i en butik eller göra själv.
  • Starta tidskrävande fikon med en liten mängd. Öka ditt intag med tiden när du upptäcker några negativa effekter skapade av dem i kroppen. Du kan behöva sluta konsumera fikon och andra livsmedel halv dag innan de testas för blåsan stenar.
  • Undvik fikon om du är diabetiker. Fikon är rika på socker och kan förvärra din diabetes. Söka en annan form av urinblåsan sten behandling om du har detta tillstånd. Fikon är också rikt på fibrer, så du behöver dricka mycket vatten till stöd i matsmältningen. Om matsmältningssystemet också reagerar dåligt på något sätt på grund av din figur intag, sluta konsumera fikon och leta efter en alternativ behandling.
  • Samråda med andra drabbade blåssten för andra idéer där fikon. Online-forum för offer blåssten eller fikon entusiaster kan ge tips på att hitta det mest hälsosamma fikon i din närhet. De kan också ge ytterligare recept där fikon som också kräver mindre ohälsosamma co-ingredienser.


Fortsätt din figur regim samtidigt i andra behandlingar blåssten. Drick mycket vatten och minska intaget av mat som bidrar till blåssten uppbyggnad.