E2h

Hur du använder ginseng för viktminskning

Ginseng kan anses vara en av de mest kända kinesiska örter i alternativ medicin marknaden. Det har använts i Kina i många århundraden på grund av de fördelar som det innebär för människan. Denna rot är vanligt förekommande i produkter som återuppliva energi. Det kan öka uthållighet och kraft, särskilt hos män. Vissa sorter av ginseng används för att behandla en vanlig förkylning, medan andra användes som en skönhet förstärkare. Bortsett från dessa fördelar kan ginseng också användas för att komplettera en diet viktminskning. Ginseng har förmågan att fungera som en thermogenic. Det ökar kroppens värme därför ökar ämnesomsättningen och omvandlingen av fett till muskler.

Hur du använder ginseng för viktminskning. Ginseng är kommersiellt säljs i kapslar eller te.
Hur du använder ginseng för viktminskning. Ginseng är kommersiellt säljs i kapslar eller te.

Ny forskning har funnit att de några sorter och komponenter i denna ört hjälp vid behandling av fetma och diabetes. I december 2008 publicerade Phytotheraphy Research Journal resultaten av sin studie om ginseng för viktminskning. Studien bekräftade att ginsenoside Rg3, en beståndsdel i röd ginseng, inte låta cellerna helt absorbera och lagra fett. Wild ginseng verkade också hindra fetma när extrakt av nämnda sort gavs till feta möss under studien.

Dang shen är en annan sort av ginseng som observeras ha samma anti-fetma effekt. Nämnda sort kan hittas i de flesta kommersiellt sålda kosttillskott viktminskning. Dang shen ökar ämnesomsättningen och förbättrar matsmältningen. Det hjälper i omvandlingen av fett till muskler. Det är också ett aggregat och är vanligtvis ges till dem som upplever trötthet. Annat än att har dang shen ginseng också förmågan att öka blodstatus och hemoglobin och är bra för dem med anemi. Det används också för att hjälpa diabetiker på grund av dess förmåga att hjälpa kroppen fylla vätskor. Ginseng sänker glukosnivåerna i blodet som minskar produktionen av insulin. Insulin är det hormon som signalerar kroppen att lagra fett.

Ginseng är kommersiellt säljs i kapslar eller te

Ginseng är kommersiellt säljs i kapslar eller te. Endast vetenskapligt testade sorter av ginseng säljs i växtbaserade butiker. Det brukar rekommenderas att ta 200 milligram per dag. Ginseng kan inte ersätta en diet viktminskning och motion regim. Därför, för att få ut det mesta av fördelarna viktminskning av ginseng, bör den tas samtidigt fortsätta föreskriven diet viktminskning och motion rutin.

Det bör noteras att ginseng kan producera sida påverkar

Det bör noteras att ginseng kan producera sida påverkar. Med ginseng som te kanske inte är lika effektiva.
Det bör noteras att ginseng kan producera sida påverkar. Med ginseng som te kanske inte är lika effektiva.

Det bör noteras att ginseng kan producera sida påverkar, även om detta inte är samma i alla människor. Biverkningar sömnlöshet, hudutslag, diarré och oregelbunden menstruation cykel hos kvinnor. Om det inte finns några biverkningar stött effekter kan dosen ökas till 300 milligram per dag. Eftersom kroppen anpassar sitt system till ginseng intag kan kraftig motion utföras eftersom ginseng har förmågan att minska känslor av trötthet.

Med ginseng som te kanske inte är lika effektiva

Med ginseng som te kanske inte är lika effektiva. Den oönskad smak gör konsumenterna lägger sötningsmedel som så småningom besegra syftet med viktminskning. Om detta är fallet, kan artificiella sötningsmedel användas. Med i ginseng medan andra mediciner kan också motverka effekten viktminskning.