E2h

Hur du använder heliotrop energi

En heliotrop pärla består av en blandning av moganite och kvarts

En heliotrop pärla består av en blandning av moganite och kvarts. Dess sammansättning har också vissa delar av järnoxid. Denna ädelsten har länge trott att förbättra mod och självsäkerhet. De röda fläckar i den påstås Kristi blod och det är där dess makt kommer från. Det bidrar till att läka skador, främja välstånd, och anses också vara för att locka lycka. Denna sten kan vara användbart i en mängd olika sätt.

  • Det första du bör tänka på är hur man ska värdera och identifiera kvaliteten på heliotrop. Dess färg bör vara en djup och även mörkgrön. Bloodstones som är terapeutisk i naturen indikeras genom att ha röda fläckar. Det kan finnas olika färgade fläckar av orange och gult i det också. Kvaliteten kan bestämmas genom förekomsten av dessa röda, gula eller orange fläckar. Fler röda fläckarna visar högre kvalitet jämfört med de som har mer orange eller gula fläckar. Ibland skulle även ha genomskinliga kristaller också. Dessa skulle betraktas allmänt god kvalitet stenar. Alla dessa funktioner finns inom den övervägande gröna färgen på stenen. Stenarna som har en ojämn nyans av grönt är minst eftertraktade eftersom de inte skulle ha så mycket användning terapeutiskt.
  • Det bästa sättet att bedöma dessa stenar skulle vara att inspektera dem i direkt solljus. Denna metod används för att se tydligare hur stenen reflekterar ljuset, DJUP sin färg och för att få fram färgen på fläckarna på den, oavsett om de är röda, gula eller orange. Högre kvalitet bloodstones skulle vara mer effektiv för att förbättra kroppens förmåga att rena sig av gifter. Dessa stöd också kroppen att bli mer effektiva i att utnyttja mineraler och vitaminer som redan finns i blodet.
  • Vid användning av heliotrop, är det viktigt att stenen kommer i kontakt med huden. Vanligtvis dessa stenar görs till halsband eller armband att bäras som smycken. Undvik att bära dem över kläder, eftersom detta skulle minska dess effekt på kroppen. När de kommer i kontakt med huden, flyttas den energi det släpper rakt in i kroppen och påverkar blodet.
  • Bloodstones stöd stärka immunförsvaret. Dessa hjälper också användaren att bli mindre benägna att ohälsa och sjukdom. Det skulle vara lämpligt att bära en heliotrop vid en finner sig i främmande land eller platser. Detta kan erbjuda mer skydd mot smittsamma sjukdomar på platser där det finns utländska smittsamma bakterier.
  • De som är i sport kan använda denna sten för att hjälpa till att öka styrka och uthållighet. Detta kan bäras runt halsen eller någon del av kroppen, så länge den är i kontakt med huden. Energin från det skulle flyta in i musklerna ger dem styrka och snabbhet.
  • Sätta några bloodstones pärlor på din arbetsplats eller på arbetsbordet för att locka företag och välstånd. Detta bidrar också till att öka produktiviteten och kreativitet när du arbetar.

Hur du använder heliotrop energi. Det första du bör tänka på är hur man ska värdera och identifiera kvaliteten på heliotrop.
Hur du använder heliotrop energi. Det första du bör tänka på är hur man ska värdera och identifiera kvaliteten på heliotrop.

Den heliotrop är en mycket kraftfull pärla som kan vara användbara för att ta hand om sin hälsa och välstånd. Sin energi hjälper stärka kroppens immunförsvar och är mycket effektivt för att locka positiv energi och lycka.