E2h

Hur du använder hem rättsmedel för mörka ringar

När du har haft en sen utekväll

När du har haft en sen utekväll, kan du finna dig att vakna upp med mörka ringar under ögonen. Det är ful att inte tala smickrande. Du kanske vill använda över disk skönhet krämer för att behandla problemet. Men om du har slut eller om du vill använda ett hem botemedel istället, här är några saker du kan prova. Det är billigt och de flesta material och ingredienser är lätt tillgängliga så att den kan lätt göras.

Hur du använder hem rättsmedel för mörka ringar. Placera en kall kompress på dina ögon.
Hur du använder hem rättsmedel för mörka ringar. Placera en kall kompress på dina ögon.

Så här använder hem rättsmedel för mörka ringar.

  • Placera en kall kompress på dina ögon. Minska svullnader och mörka ringar under ögonen med hjälp av en kall kompress. Om du inte har en, få en isbit från frysen och linda in den i ett stycke mjuk trasa, alternativt trycka på isbit över varje öga. Gör detta i ca 20 minuter varje öga.
  • Använd två skivor gurka. Gurka är en anti-inflammatorisk och har en effektiv kylning verkan på ögonen. Skaffa en färsk gurka och få två skivor. Placera en skiva var över varje öga. Låt vila på ögonen i ca 10-15 minuter innan de kasseras. Du ska omedelbart se resultatet.
  • Placera tepåsar på ögonen. När du dricker din morgon te, placera den i kylskåp för att svalna. När tepåsar riktigt har svalnat, gå vidare och placera den över din slutna ögon. Var noga med att inte få någon vätska i ögonen. Ligg ner och vila med tepåsar över dina stängda ögonlock i minst 10-20 minuter innan de kasseras. Tvätta ansiktet med varmt vatten efter att ta bort te rester.
  • Drick en tonic tomatjuice, citron, mynta och salt. Spola ut gifter ur kroppen som kan orsaka svullnader och mörka ringar under ögonen. I ett litet glas, kombinera en kopp tomatjuice med lite pressad citron, salt och några kvistar färsk mynta från din örtagård. Drick tonic. Det är en utmärkt plocka upp mig laddad med C-vitamin och antioxidanter, och det kommer att hjälpa till att spola systemet samt minska som svullnader och mörka ringar under ögonen område.
  • Spola toxiner ut genom att dricka mycket vatten. Se till att du dricker mycket vatten under dagen. Har minst åtta glas vatten. Detta kommer att hjälpa ta bort svullnader, svullnad och mörka ringar som visar på ditt ansikte.
  • Ta ananasjuice och gurkmeja. I en liten skål, kombinera tre matskedar ananas juice med en tesked gurkmeja. Få några bomullstussar och dränk den i lösningen. Placera de blötlagda bomullstussar över dina slutna ögonlock och lämna den på i tio minuter. Denna effektiv anti-inflammatorisk kommer att avlägsna eventuella mörka ringar.
  • Få saften av en gurka. Om du vill kan du använda saften från en gurka att behandla dina mörka ringar. Sätt gurkan genom juicepress och njuta en bomullstuss i juicen. Placera detta över ögonen och låt verka i tio minuter. Du kan också prova potatis juice.
  • Eftersom förebyggande är alltid nyckeln, bör du alltid försöka få så mycket sömn som möjligt. Helst gå till sängs senast 22:00 och försöka få åtta timmars sömn. Om du är utvilad, visas den i dina ögon och ansikte.


Prova någon av dessa huskurer

Prova någon av dessa huskurer. Det fungerar verkligen! Tillåt dig själv lite tid på morgonen för att prova någon av dessa metoder. De flesta av punkterna måste placeras över dina slutna ögon i minst 20 minuter, så du kanske inte har tid att göra det om du har bråttom.