E2h

Hur du använder homeopatiska vävnad salter

De underbara 12 vävnad salter för allmän hälsa

Homeopatiska vävnad salter - även känd som homeopatiska cell salter - är ett enkelt system inom den större område homeopatiska medel. Tissue salter homeopathically beredd med stöd av organiska salter som ingår i vår kropp naturligt. Vi tänker ofta på "salt" som vad vi sätter på vår mat. Detta salt som vi känner som natriumklorid är en av de tolv vävnad salter och känd genom sitt latinska namn - Nat. Mur. Vävnad salter är bra att använda för vår allmänna hälsa, inbegripet mycket unga barn.

Hur du använder homeopatiska vävnad salter. Nat mur.
Hur du använder homeopatiska vävnad salter. Nat mur.

Vävnad salter blandas i en enkel maltos eller laktos bas som löser sig snabbt i munnen och är säkra även om det oavsiktligt tas i en större dos. Likhet med alla terapeutiska substanser, hålla dem utom räckhåll för små barn och inte behandla dem som "godis". Det är en bra idé att ha alla tolv i din wellness skåp så att de kommer alltid att finnas till hands. Det finns billiga böcker bara fokusera på vävnad salter.

Homeopatika, inklusive vävnad salter är symtom-beroende. Se och känna är viktiga för bedömning färdigheter för din och din familjs välbefinnande.

Varje artikel skriven om självhjälp måste ha en ansvarsfriskrivning, så här är det. Du kan inte behandla, diagnostisera eller ordinera för dig själv eller familjen. Du måste se din läkare som har licens att göra dessa tre saker. Du har rätt att utbilda dig själv och familjen och för att behålla din allmänna hälsa. Vara klokt, uppmärksamma, bara göra vad som känns rätt för dig och inte behandla varje naturläkemedel som om det är samma som, eller ersättning för, nödvändiga mediciner. Aldrig känner att du måste välja att antingen använda naturläkemedel eller läkemedel ... du bör använda allt och allt som hjälper dig och din familj bibehålla sin hälsa och välbefinnande. Du bör också uttrycka tacksamhet att flera system för välbefinnande finns. Vara ansvarig.

 1. Nat mur (natriumklorid). Använd denna vävnad salt när det finns vattniga symtom som rivning, rinnande näsa eller kissar för mycket. Det är också bra för att föra upp en svett i varmt väder. Symtomen är värre i varmt väder och kväll. Symtom är torra för någonstans och alltför blöt någon annanstans.
 2. Nat phos (natriumfosfat). Leta efter gula utsöndringarna särskilt i ögat eller droppar ut näsan. Även med dessa två åtgärder du kan redan se hur användbara de kan vara. Detta är också den rätta för sura betingelser, såsom sur mage.
 3. Nat Sulph (natriumsulfat). Detta är botemedlet för symtom som är värre på morgonen oavsett vad de är.
 4. Kali mur (kaliumklorid). Denna åtgärd är för vita sekret. Tänk finnar med vita saker inuti. Det är också tydliga, äggvita, slemmiga sekret. Skillnaden mellan Nat Mur och Kali Mur är om ämnet känns vattnig (NM) eller hala (KM). Symptomen är värre rörelse eller rika och feta livsmedel.
 5. Kali phos (kaliumfosfat). Detta är den ultimata cellen salt botemedel för "nerver". Du kan banka tummen och ställa dina nerver rätt off. Du kan ha en huvudvärk och upplever smärta (dessa är nerver) eller så kan du känner dig nervös eller stressad. De med nerver / smärta frågor bör försöka Kali Phos. Symtom lindras genom försiktig rörelse, äta, vila, spänning eller något som avleder sinnet.
 6. Kali Sulph (kaliumsulfat). Denna åtgärd används för alla symtom som är värre på kvällen. Det är också en stor hud botemedel när det finns gula sekret. Symtomen är också sämre i ett varmt rum och bättre från sval, frisk luft.
 7. Calc fosfat (kalciumfosfat). Vi har 57% av detta salt i våra ben så det är bra för ben värk och växtvärk (Ah nu du lär ... smärta / nerver = Kali Phos + Calc Phos för ben). Detta kan hjälpa. Du kommer bara veta om du försöker och uppmärksamma. Det är också bra för tänderna. Symtom lindras med vila, värme och liggande.
 8. Calc fluor (kalciumfluorid). Denna påföljd är bra för den vävnad som håller oss alla samman, som kallas bindväv. Det är bra för spända ryggar, åderbråck och hemorrojder. Det är en del av emaljen på tänderna. Symptomen är värre i fuktigt väder och lindras genom att gnugga.
 9. Calc Sulph (kalciumsulfat). Tillsammans med Kali Sulph, är detta en stor hud åtgärda. Den här används när läkning av huden är långsam. Det innebär också att huden ständigt har problem. Symtomen är värre genom att bli blöt, tvätta eller arbetar i vatten.
 10. Ferrum fosfat (Järn Fosfat). Detta är botemedlet du tar när det finns någon inflammation eller något som får rött som halsont eller feber med rött ansikte. Det bygger blod, så det är bra när du är trött. Symtomen är värre med rörelse och lättad av kyla.
 11. Mag fosfat (magnesiumfosfat). Detta är ett bra botemedel mot kramper, spasmer och kramper. Det kan tas med Kali Phos (nerver / smärta). Symptomen är värre kall luft, vatten och genom beröring. De får bättre från värme, fast tryck, friktion och bockning dubbel.
 12. Silicea (kiseldioxid). Denna åtgärd finns i hår, naglar, hud och täckning av ben och nerver. Det är en stor hud åtgärda. Till exempel om du har koka eller finnar som inte har kommit till sin spets så Silicea är botemedlet. Om huden problemet inte läker, sedan använda Calc Sulph.
De underbara 12 vävnad salter för allmän hälsa. Nat phos.
De underbara 12 vävnad salter för allmän hälsa. Nat phos.

För ytterligare referens kan du hitta böcker med titlar som dr Schuessler s vävnad salter eller Biokemi: Tolv biochemic rättsmedel. Eftersom det finns många böcker om detta ämne, bara söka efter "vävnad salt", "cell salter" eller Dr Schuessler s biokemi.

Vanligtvis böckerna har en enkel förklaring av varje cell-salt vid fronten. I mitten är specifika sjukdomar och i slutet är "repertoar". Repertoarerna delas in delar av kroppen såsom ögon, öron och huvud samt system såsom andningsskydd, reproduktiv och det kvinnliga reproduktiva systemet. I repertoar hittar du också mentala, hud och feber symptom.

Där du går, tolv biochemic rättsmedel i ett enkelt formulär. De evigt. Förvara dem i en torr och sval plats och ej i direkt solljus. Även barn kan ta dem. Men som alla åtgärder, hålla dem utom räckhåll för barn och kontakta din läkare.