E2h

Hur du använder jättenattljusolja att behandla astma

Primula är en blommande växt som är ätliga när unga

Primula är en blommande växt som är ätliga när unga. Bortsett från dess näringsinnehåll, har det också medicinska värde och är känd för att vara användbar för att minska obehag under menstruation, behandling av sår och vissa sjukdomar såsom gastrointestinal störning, hosta och astma. De mogna frön av en växt Primrose har befunnits ge mycket essentiella fettsyror och innehåller cirka 70 procent av linolsyra. Eftersom den tid som läkande värde Primrose bildades, har många människor använt sin olja som första hjälpen-behandling för astma. Här är några sätt på hur du använder jättenattljusolja att behandla astma:

Hur du använder jättenattljusolja att behandla astma. Göra ytterligare forskning om användningen av primrose som botemedel mot astma och olika sjukdomar.
Hur du använder jättenattljusolja att behandla astma. Göra ytterligare forskning om användningen av primrose som botemedel mot astma och olika sjukdomar.
  • Göra ytterligare forskning om användningen av Primrose som botemedel mot astma och olika sjukdomar. Visst kan du använda mer kunskap om de medicinska fakta denna växt. Känna till olika sorter av växten, där de växer och från vilken del av växten utvinns för att generera läkemedel mot astma.
  • Ta del av de olika typer av produkter jättenattljusolja. Vissa olja extrakt är inte avsedda för förtäring men är idealiska för utvärtes bruk. Detta bör varna dig för att du inte bara kan använda en produkt Primrose extrakt för behandling av astma. Det finns särskilda användningsområden för olika primula extrakt för specifika indikationer.
  • Använd tabletter jättenattljusolja om du inte kan tolerera att svälja den råa oljan produkten. Det är jättenattljusolja i tablett-och kapsel formulär som du kan köpa från välrenommerade apotek. Lyckligtvis är många läkemedelsföretagen numera, liksom läkare, ge råd om användningen av medicinalväxter vid behandling enkla och grundläggande krämpor.
  • Blanda primula med mat eller dryck om du så föredrar. Fördelen med Primrose i ren olja form är att den lätt absorberas av systemet. När du tar tabletter eller kapslar, tar det oftast ett tag innan tabletten eller kapseln bryts upp tills det slutligen tar till blodsystemet.
  • Fördela dosen av jättenattljusolja i flera doser. Ta det tre eller fyra gånger om dagen efter måltid. Läs den medföljande dokumentationen när köpa läkemedel från räknaren. Människor som är i örtmedicin kan ge dig en bra råd om hur att ta medicinen för mer effektiva resultat.
  • Använd oljan endast för behandling av astma. Använd inte nattljusolja i grädde, bar eller pulverform eftersom dessa är inte lämpliga för sådan sjukdom. Astma är en sjukdom i vilken luftpassagen blir smal beroende på svallning när personen kommer i kontakt med allergener som utlöser biverkningen. Genom att ta jättenattljusolja i råolja form är den process där oljan passerar och går genom halsen ett sätt att uppnå omedelbar lindring från astma. På något sätt direkt kontakt av oljan med de svullna resultat luftpassage till snabbare komfort.

Jättenattljusolja är en väl beprövad substans som hjälper lugna astma

Jättenattljusolja är en väl beprövad substans som hjälper lugna astma. Men precis som med användning av andra medicinalväxter, måste du vara försiktig i att välja rätt läkemedel växtprodukter. Det finns örtmedicin tillverkare som producerar förfalskade produkter. Vara medvetna om dessa individer. Dessutom, om det trots att administrera jättenattljusolja på någon som lider av astma hans tillstånd inte förbättras och även blir värre, kontakta läkare omedelbart.