E2h

Hur du använder jättenattljusolja för reumatoid artrit

Jättenattljusolja har hög GLA eller gamma-linolensyra

Jättenattljusolja har hög GLA eller gamma-linolensyra. De flesta medicinska experter uppger att denna ingrediens effektivt kan bota reumatoid artrit symptom. Reumatoid artrit kännetecknas av ledinflammation åtföljs av smärta och svullnad. Frekvent intag av jättenattljusolja tablett kan minska symptom faserna i denna kroniska sjukdom. Här är några viktiga tips om hur man kan använda Primrose olja för att behandla reumatoid artrit:

  • Blandning jättenattljusolja med andra reumatoid artrit behandlingar. Kontrollera alla möjligheter interaktionsstudier. Jättenattljusolja klassificeras som en botanisk botemedel men det kanske inte blanda framgångsrikt med andra typer av behandling som botar kramper. Det bästa sättet att veta om du tar jättenattljusolja är säkert för dig är genom att konsultera en läkare eller åtminstone en apotekare.
  • Följ order din läkare. Andra läkemedel kan påverka fördelarna med jättenattljusolja. Prova medicin som läkaren ordinerat för att se om det kommer att fungera med jättenattljusolja. Observera resultatet. Om jättenattljusolja fungerar bra med din medicin, fortsätt sedan med det. Om inte, då är du tillbaka på ruta ett, och du kan behöva råd från din läkare för att hitta läkemedel som kommer att arbeta med det.
  • Blandning jättenattljusolja med alternativa healing metoder. Det är nyttigt att kombinera jättenattljusolja med massage, yoga, viktkontroll och motion. Kombinationen av healing metoder kan lindra den stress som kommer från reumatoid artrit. Prova alternativa healing metoder under ledning av en läkare eller en personlig tränare.
  • Förbered dig att kombinera behandlingar samtidigt. Det kanske inte räcker att förlita sig på jättenattljusolja enbart att besegra artros smärta. Var redo ekonomiskt och fysiskt att ta sjukgymnastik, receptbelagda läkemedel eller andra åtgärder alternativa.
  • Rådfråga en organisk sjukvård herbalist. Han kan rekommendera örter som kan kombineras med jättenattljusolja för bättre lindring och resultat.
  • Tänk jättenattljusolja i kapselform. Många experter har hävdat att ta kapslar jättenattljusolja är betydligt bättre än att använda ren jättenattljusolja. Detta beror på att kapseln är spetsad med andra ingredienser som kan bidra till att behandla och bota artrit.
  • Håll en dagbok eller journal om din jättenattljusolja användning. Den hjälper dig att avgöra om oljan fungerar bäst ensam eller om det fungerar bättre om det kombineras med andra former av behandling. Notera de förändringar eller biverkningar som du känner när du använder jättenattljusolja enbart eller i kombination med andra läkemedel och behandlingar. Glöm inte att sätta datum och tid, och mängden olja och tagit medicin.
  • Andra hälsoproblem som kan behandlas genom jättenattljusolja. Använd olja bota eksem, diabetes, premenstruellt syndrom, osteoporos, ulcerös kolit, reumatoid artrit, och menopausalt syndrom. Men rådfråga din läkare innan du tar den. Observera att jättenattljusolja kan förvärra symtomen krampanfall.


Förutom sjukdomar

Hur du använder jättenattljusolja för reumatoid artrit. Blandning jättenattljusolja med andra reumatoid artrit behandlingar.
Hur du använder jättenattljusolja för reumatoid artrit. Blandning jättenattljusolja med andra reumatoid artrit behandlingar.

Förutom sjukdomar, kan jättenattljusolja också användas för att främja hudens hälsa samt graviditet och fosterutveckling. Kom ihåg att jättenattljusolja har effekt i healing artrit är inte bevisat ännu. Det är i allmänhet säkra för användning, inte bara för reumatoid artrit, men även för andra sjukdomar och för skönhet och hälsa ändamål.