E2h

Hur du använder koppning terapi för att förbättra cirkulationen

Kineserna är kända för att hålla sina helande metoder intakta i århundraden eller ännu mer. Även om vissa, särskilt västerländska samhällen, fortfarande anser att dessa metoder som bakåt, sådana helande förfaranden har successivt och alltmer fick stöd i den moderna världen där människor blir öppna för olika alternativ. Ta till exempel koppning terapi eller annars känd som koppning teknik. Ingen förväntade någonsin att denna typ av terapi skulle betraktas som effektiva i att bota en hel del sjukdomar, varav en är lugnande ömma muskler genom att öka blodcirkulationen i drabbade områden.

Generellt koppning terapi är en helande metod där glas koppar används för att skapa undertryck i ett visst organ område. Och när denna vakuum suger en kroppsdel, ett större område för blodet att flytta temporärt skapas. Tilltäppta vener är även unclogged under processen. Vidare oönskade gifter frigörs också genom processen. Sålunda, är blodcirkulationen följaktligen förbättras.

Du kan antingen gå till en spa-salong för att få denna behandling gjort dig, eller så kan du helt enkelt göra det komfort i ditt hem. Om du väljer det andra alternativet, fortsätt läsa den här artikeln, eftersom den här artikeln beskrivs hur du använder koppning terapi för att förbättra blodcirkulationen. Anges nedan är de steg-för-steg-anvisningar om hur man gör det.

Hur du använder koppning terapi för att förbättra cirkulationen. Förbered följande material.
Hur du använder koppning terapi för att förbättra cirkulationen. Förbered följande material.

 • Förbered följande material:
    • Ljus
    • Match
    • Bomull
    • Glas koppar (måste vara värmebeständig)
    • Tvättsprit
    • En pincett
 • Leta problemområden. Bara en notering, kom ihåg att koppning terapi oftast används på ryggen. Även om du kan använda det på andra delar av kroppen, är det inte tillrådligt. Undersöka vilka viss del av området tillbaka behöver terapi. Du bör använda den här tekniken direkt där ömma muskler är. Om det finns fler än en öm område, tillämpa terapin på alla dessa områden.
 • Tänd ett ljus. Du kommer att skapa ett vakuumtryck med användning av eld och glas kopp. Efter tända ett ljus, blöt en liten bit av bomullstuss med tvättsprit. Tänd bomullstuss med tänt ljus. Så fingrar inte kommer att brännas, kom ihåg att göra detta med en pincett, med alkohol-dränkts bomullstuss på toppen av pincett. Sätt upplysta bomullstuss bara en centimeter ovanför ömma muskler. Omedelbart täcka bomullstuss med glas kopp. Du gör detta genom att släppa lös av ändarna av pincett, dra pincetten ut och täcker bomullstuss med koppen, nästan alla på samma gång. (Låt inte upplysta bomullstuss att komma i direkt kontakt med huden för alltför lång tid, eftersom det skulle onekligen leda till brännskador.) Det enda sättet att veta om du har gjort det på rätt sätt eller inte är om huden stiger . Om den gjorde det, då är du på rätt väg. Om inte, så har du gjort något fel.
 • Avlägsna glas koppar efter 10 till 15 minuter. Underverk koppning terapi under denna period bara. Om du låter det stanna mer än en sådan period kan det bara lägga stressen till de drabbade områdena. Det finns två sätt att göra det faktiska koppning terapi, och dessa är följande: en, kan du lämna glaset koppar stationär under hela perioden, eller så kan du gradvis röra glasen på de drabbade områdena för att producera en lugnande massage. Glöm inte att försiktigt massera de drabbade områdena efter att du har tagit kopparna ut.