E2h

Hur du använder muskot för hälsa

Muskot är mer populärt känd för sin zesty

Muskot är mer populärt känd för sin zesty, söt och krydda smak snarare än på grund av dess hälsosamma egenskaper. Lite vet folk vet om hälsa underverk som muskotnötter kan ge. I själva verket kan muskotnötter användas för att behandla högt blodtryck, hjärtsjukdomar, hosta, matsmältningsbesvär, smärta, hjärtproblem, gastrointestinala problem, dålig andedräkt och många fler.

Hur du använder muskot för hälsa. Använd muskot för att behandla ärrbildning.
Hur du använder muskot för hälsa. Använd muskot för att behandla ärrbildning.

  • Använd muskot för att behandla ärrbildning. Nyligen genomförda studier har visat att muskot, i kombination med honung, gör ett effektivt rättsmedel till ärrbildning. I huvudsak vad muskot gör är att det förhindrar hudens åldrande och hindrar nedbrytning av mänskliga vävnader. Och när dessa muskot egenskaper kombineras med antibiotika och cellen genererar egendom av honung, är resultatet en kraftfull ärr motgift substans. Bara helt enkelt blanda väl en matsked honung med en matsked muskot pulver. Fördela blandningen direkt på drabbade områden. Lämna den där i minst 30 minuter och skölj väl med vatten efter. Upprepa detta för 3 till 4 gånger i veckan med jämna mellanrum. Synliga resultat ska förverkligas i 2 till 3 veckor om det görs på rätt sätt. Räkna med en stickande smärta när du använder blandningen.
  • Använd muskot att dämpa akne bryta outs. Muskot har en aktiv substans som, om de används på rätt sätt, kan effektivt innehålla och tämja akne bryta outs. Allt du behöver göra är att blanda muskot pulver eller riven muskot med mjölk för att göra en kräm. Sedan tillämpa muskot klistra direkt på drabbade områden, och låt det stanna en timme eller två. Glöm inte att skölja bort det efter den föreskrivna tiden. Gör detta en gång om dagen tills akne torkar upp och försvinner.
  • Använd muskot att bota tandvärk. Blanda muskotnöt med vaselin. Sprid det på den del av käken där värkande tanden är. Detta skulle lindra smärtan på nolltid.
  • Använd muskot att minska, om inte helt eliminera, dålig andedräkt. Nutmegs har antiseptiska egenskaper och i kombination med dess trä arom effektivt kan försvagas, om inte utrota, dålig andedräkt. Blanda en tesked muskot pulver eller muskot olja och en nypa salt med 50 ml destillerat vatten. Gurgla muskot lösningen var när du borstar tänderna innan läggdags. För bättre resultat, gör detta på daglig basis.
  • Använd muskot för att bota sömnproblem. Innehåller en skvätt muskot pulver eller riven muskot kan med nattliga dos av en varm kopp mjölk kan vara ett effektivt sätt att främja sömnighet. Om inte fungerar på dig, försök att införliva den med kamomillte istället.
  • Använd muskot för att behandla leversjukdomar. Drick en tesked muskot olja på en daglig basis för att ta bort gifter från levern.
  • Överdrivet intag av muskot kan vara skadliga. Medan diskuterats ovan är de olika sätt att använda muskotnöt för hälsa ändamål, intag för mycket muskot kan orsaka illamående, smärta i kroppen, kramper, hallucinationer och hjärtklappning. Var noga med att inte ta det i stora mängder muskot eller du kanske drabbas av ovan nämnda biverkningar, istället för att få den faktiska hälsan från den.