E2h

Hur du använder naturmedicin för att behandla cirkulationsproblem

Gör utan läkemedel och medicinska behandlingar under påverkan av någon sjukdom eller sjukdom verkar nästan absurt i denna dag och ålder av medicinsk vetenskap. Att behandla astma, stukningar, hormonell obalans och allt vi använder någon form av behandling som härrör från resultaten av medicinsk vetenskap. Naturmedicin bortser allt detta och fokuserar på naturliga metoder för att lindra kroppen av sjukdom och smärta. Mat, motion och elementen är allt som behövs naturopati att bota något. Utövare hålla sig borta från operationer och läkemedel, med fokus på alternativa former av medicin. Enligt dem alla sjukdomar kommer från "ansamling av sjukliga frågor eller toxiner" (äta fel slags mat, dåliga vanor), "onormal sammansättning av blod och lymfa," (brist på motion) och "sänkt vitalitet," ( felaktig andningsmönster). Således tillskriver de alla problem till en av dessa brister. Till exempel, hur skulle Naturopati bota cirkulationsproblem? Här är hur:

  • Hydro terapi. En utövare av naturopati skulle försöka med vatten elementet vid olika temperaturer för att bota sjuka patienten. Vatten är den renaste och mest beundrade delen. Den används för att bibehålla balansen i ämnesomsättningen. Ta två små handdukar eller tvätta torkdukar och njuta en i varmt vatten och den andra i kallt vatten. För tre minuter, placera varm kompress på det drabbade området. Det måste vara lika varmt som patienten kan stå, men inte så varm att du bränner patientens hud. Enligt naturmedicin, kommer värmen orsakar blodflödet till den platsen genom att öppna blockerade blodkärl. Efter de tre minuter är upp, använder köldkompressen under en halv minut för att göra blodkärlen kontraktet och orsaka att blodet att strömma till andra delar av kroppen. Alternate de varma och kalla kompresser för totalt tre gånger vardera. Gör detta dagligen, minst 3-4 gånger tills området har tillräckligt läkt.
  • Zonterapi. Enligt naturmedicin, energiflöden genom kroppen. När någon är sjuk eller sjuk, är denna energi blockeras eller hindras från att cirkulera i hela kroppen. Man tror att det finns reflex punkter vid händer och fötter som kan låsa upp vägar och förbättra cirkulationen av energi och blod. Du måste först smidig upp fötterna genom att gnida dem med massageolja och dra försiktigt på tårna. Fortsätt att massera andra delar av foten som gör din väg till anklarna. Kom ihåg att använda rörelser som styr blodflödet till hjärtat. Nu massera dina händer. Börja med fingrarna och arbeta dig till armbågarna. Återigen fokuserar rörelser på riktningen av ditt hjärta. Slutligen fortsätter att massera resten av din kropp med detta hjärta-centrerad rörelse.

Naturmedicin kanske låter lite knasig och även lite galen

Hur du använder naturmedicin för att behandla cirkulationsproblem. Naturmedicin kanske låter lite knasig och även lite galen.
Hur du använder naturmedicin för att behandla cirkulationsproblem. Naturmedicin kanske låter lite knasig och även lite galen.

Naturmedicin kanske låter lite knasig och även lite galen, men utövare svär vid det. Om du är öppen för nya saker, ge det en chans att det finns ingen skada i att söka efter alla möjliga botemedel. Men om ditt tillstånd inte förbättras, inte vara besviken och fortsätta med standardbehandling.