E2h

Hur du använder power block i din träning rutin

Tränar för uthållighet och muskel utveckling

Tränar för uthållighet och muskel utveckling? Sedan hantlar är säkert det bästa svaret för det. Men med behovet av olika vikter, kan en uppsättning av makt hantel vara mycket utrymmeskrävande och dyra. Tack vare införandet av Power-Blocks. Detta problem elimineras utan att offra effektiviteten i utrustningen.

Hur du använder power block i din träning rutin. När det gäller användning av makt hantel är väldigt lik den vanliga vikter.
Hur du använder power block i din träning rutin. När det gäller användning av makt hantel är väldigt lik den vanliga vikter.

Fast inte alla vet om fördelningen av denna träningsutrustning set, maktblock är bra investeringar i en låg kostnad och kompakt sätt. Detta gör det perfekt för en livstid motion rutin, när som helst och var som helst. Här är några användbara tips om hur du använder Power-Block i din träning rutin.

  • När det gäller användning av makt hantel är väldigt lik den vanliga vikter. Du kan få en från makten rack och göra din vanliga rutin motion lyft antingen stående, sittande, eller liggande på en bänk. Eftersom detta inte är elektrisk utrustning, är det bra att ägna mer tid att öva och träna med den.
  • Om du har upplevt träning i ett gym med hjälp av hantlar, kan du öva fortfarande denna verksamhet med användning av maktblock. Detta kommer definitivt att få fram liknande resultat som den i din elit gymträning innan.
  • Du kan fortfarande använda dessa makt vikter i andra elit icke-elektriska tränare program som overhead pressar, pressar bröstet, lockar biceps, utfall, knäböj, enarmade rader, och många fler aktiviteter.
  • Om du är nybörjare kan du börja lyfta 50 kilos kraft vikter, öka den till 90 pounds, och sedan få så mycket som 130 pounds. Det är bra med dessa makten vikter är att alla vikter är i en kompakt utrustning. Det finns inga fler separata uppsättningar för varje vikt. Du kan bara skriva in ett metallstift för din önskade vikt och ger dig iväg för utrustning uppsättningen som du vill lyfta.
  • Du kan kolla in TV-program och annonser av driven Blocks. Oftare än inte, presentera de effektiva sätt på hur du kan använda varje set beroende på dina mål. Det är bra med TV-videos är att du har möjlighet att visualisera en korrekt användning av utrustningen.
  • Du kan köpa cd-skivor med tonvikt på att använda makt vikter. Du kan anta en massa motionsaktiviteter från dem där man kan utnyttja de vikter i din makt rack.

Med kraften till följd av maktblock uppsättningar

Med kraften till följd av maktblock uppsättningar, ska du bli din dagliga motion mål. De sparar mycket av ditt utrymme för förvaring och göra det bekvämt för dig att ta med dem vart du än går. I själva verket, när du gör den här utrustningen en del av din träning rutin, är det aldrig långt att du kommer att uppnå det du vill ha. Bara se till att utrustningen används på rätt sätt.