E2h

Hur du använder rätt form på elliptisk maskin

Visste du att Jane Fonda är 73 år gammal?

Visste du att Jane Fonda är 73 år gammal?! Hon ser otroligt frisk och fin för en kvinna av denna framstående ålder, eller hur?! Du kan tillskriva Jane Fonda väl formad kropp till en hård lojalitet för allt frisk. Naturligtvis är det inte gör ont en bit som hon har sin egen linje av motion video, som kommer upp till totalt 20 hittills. Nu när det gäller att hålla sig i form ingenting ger dig möjlighet till en träning för hela kroppen än den elliptiska maskinen. Även människor som är i samma ålder som Jane klarar denna maskin med lätthet. Så här använder rätt form på elliptisk maskin.

  • Observera säkerhetsföreskrifterna. Justera inte ringer på den elliptiska maskinen om det är första gången för att få den. Det betyder att du inte öka antalet i förhållande till hastighet, motstånd och tid tills du vet att du är redo att gå itu med en styvare sätt att utöva.
  • Se till att du är inriktade upp. Du uppmanas att bära motion kläder som passar dig och gör att du kan flytta bekvämt t.ex. träningsbyxor, linne, Hoodtröja, strumpor bomull, och tränare / sneakers.
  • Förbered dig på att återfukta Ta med något hälsosamt att dricka för sessionen:. Vatten, Gatorade, eller vitamin vatten. Det är viktigt att korrekt hydrat speciellt när du tenderar att svettas mycket mer än vanligt när du tränar.
  • Få på maskinen steppers. Håll i de stabila handtagen på maskinen. Dessa skulle vara de kortare de bredvid de viktigaste handtag som används när du redan är i rörelse. Håll i dessa axeln och kära och få på steppers av maskinen.
  • Placera fötterna ordentligt på maskinen steppers. Med detta innebär det att vänster och höger fot skall placeras på mitten av steppers. Prova detta och se om du är bekväm med hur dina fötter är planterade på maskinens steppers. Låt ett par inches av utrymme från fram-och baksidan av steppers så att när du börjar röra och fötterna rör sig något framåt eller bakåt när du justerar och vänja sig vid maskinen, kommer du inte riskerar att falla av eller förlora din gång på steppers.
  • Flytta ditt grepp från de kortare staplarna till de viktigaste barer på maskinen. Var inte rädd nu. Om du befinner dig i en bit av en panik, tala med din tränare omgående så att han kan komma över och hjälpa dig när du får ett grepp om de viktigaste barer. Kom ihåg att endast maskinen börjar röra sig när du gör.
  • Kontrollera inställningarna på maskinen. Se till att dessa är alla på den lägsta inställningen eller åtminstone på den inställning som du vet att du kan hantera.
  • Gå med strömmen. Börja flytta på den elliptiska maskinen genom att röra sig i synk med maskinens smidighet. För att vara säker din hållning är perfekt för den här övningen sticka bäckenet framåt och dra magmusklerna i. Återigen, om du är osäker, fråga din tränare att visa dig hur att ta denna position för att undvika att anstränga nedre delen av ryggen. En annan sak att se upp för vilka kommer att säga att du gör detta fel är när du känner klämma i nedre delen av ryggen.
  • Sinne armbågarna. När du flyttar och arbeta maskinen, inte överanstränga armbågarna. Armbågarna ska böjas i en naturlig vinkel medan du rör dig framåt och bakåt eller upp och ner maskinen.
  • Alla dina lemmar ska vara i synk när du flyttar. Föreställ dig att du kör i mycket långsam rörelse och som du gör, bild hur dina armar och ben kvar i synk under körning. Detta är hur man gör på den elliptiska maskinen. Gå inte fortare när du vet att du inte är redo för det. Å andra sidan, om du studsar på steppers som om du hoppa från en trampolin, måste du sakta ner till ett fullständigt stopp, greppa kortare barer, gå av stadigt och justera inställningarna till nästa nivå. Få på maskinen, upprepa samma process, och börja träna för att se om ytterligare motstånd fungerar för dig.

Hur du använder rätt form på elliptisk maskin. Observera säkerhetsföreskrifterna.
Hur du använder rätt form på elliptisk maskin. Observera säkerhetsföreskrifterna.

Du är iväg till en bra start! Fortsätt tills du har kroppen för att visa för ditt hårda arbete!