E2h

Hur du använder reglagen för att utöva

Ab reglagen ser ut som ett hjul med handtag sticker ut bredvid dem. Idén med denna maskin är att förlänga din kärna muskler och sedan upphandla, vilket ger dig ett komplett utbud av träning på bara några minuter varje dag.

Hur du använder reglagen för att utöva. Fri träningspass område.
Hur du använder reglagen för att utöva. Fri träningspass område.

Nedan beskrivs de steg som du kan använda för att förbättra din kärna och förbättra din kondition.

  • Fri träningspass område. Du måste ställa upp i ett fritt utrymme där du kan förlänga din kropp från fingertopparna till tårna utan att hindras av möbler eller andra föremål runt. Om du har en veranda eller en lanai, skulle det vara bäst du avsätta din utemöbler. Se till att du är på en plats där man kan sträcka ut och göra reps utan distraktioner också. Du måste koncentrera dig på dina muskler i minst 30 minuter för Ab Slider för att vara effektiva.
  • Säkerheten först. Du kan använda en matta med denna övning eller du kan välja att bara glida på nakna golvet eller mattan. Tänk på att mattor är lättare att rengöra din svett i händelse av att du svettas som ett vattenfall. Du kommer också att behöva använda tyngdlyftning handskar som vikten av din kropp kommer att vara handflatorna när de greppar Ab skjutreglagets handtag. Välj tyngdlyftning handskar som har handledsstöd som du inte vill vrickning handlederna medan du arbetar på AB Slider. Vricka handlederna kan leda till en betydande stopp i din träning som du använder händerna för att stabilisera sig själv medan dina magmuskler expandera och kontrakt under träning.
  • Få på knä. Lär rätt läge när du använder Ab Slider. När du tränar använder rätt och korrekt hållning, inte bara du träna rätt muskler, men du bränna fett mer effektivt gör dina framsteg mycket mer märkbar och du kommer att vara motiverade att fortsätta träna med Ab Slider.
  • Knän tillsammans, händer stadigt på ab reglaget handtag. Kontrollera att du använder din kärna för att stabilisera och kontrollera dina rörelser.
  • Koncentrera dig på rörelsen och hållning. När du börjar, behöver du inte göra en massa reps. Du behöver bara för att få hållning och rörelser ner pat först. Nyckeln till en effektiv, fettförbrännande motion är inte med antalet reps, men hur mycket dina muskler arbetar på att göra reps. Du kan göra hundra repetitioner, men det kommer inte att vara effektiva om du gör dem på fel hållning. Men gör 20 med rätt hållning och kontrollerade rörelser kommer att gynna din kropp bättre.
  • Flytta långsamt och medvetet. Börja med dina knän och fötter tillsammans bildar en upp och ner V med händerna håller Ab Slider. Skjut rullens framåt med händerna. Din vikt ska överföras från mitten av din kropp till händerna med rörelsen. Sträck ut så långt du kan och sedan långsamt flytta tillbaka till startpunkten.
  • Känn brinna. Upprepa att misslyckas. Se till att du känner dina muskler fungerar.