E2h

Hur du använder Reiki med växter

Du kanske har hört talas om Reiki först relativt nyligen

Du kanske har hört talas om Reiki först relativt nyligen. Reiki, dock en buddhistisk andlig metod som utvecklats så långt tillbaka som början av 1920-talet. I enklaste form är Reiki en form av alternativ medicin som fungerar med principen att fysiska, mentala, emotionella och / eller andlig healing kan överföras från handflatorna i handen av en Reiki utövare mot den enhet som måste läkas. Bortsett från människor, är Reiki påstås vara effektiv även med att främja växters tillväxt. Här är några av de viktigaste riktlinjerna att komma ihåg att använda Reiki med växter:

 • Vet de tre pelarna i Reiki För helande att ta i kraft, Reiki utövare första praktiken tre pelare:. Gassho, Reiji-ho och Chiryo. Gassho är ett tillstånd av meditation där utövaren placerar båda sina händer samtidigt. Reiji-ho är när utövaren börjar ansluta med Reiki makt, han begär för det flöda genom kroppen genom kronchakrat, gå igenom hjärtchakrat, och sedan strömma ut genom händerna. Reiki kraften väntas flyta genom utövarens kropp tre gånger.

  Under Reiji-ho kommer utövaren ber också för återvinning av personen / enheten att bli botad. Slutligen kommer utövaren att hålla båda händerna (med handflatorna vända mot varandra) mot området mellan ögonbrynen. Samtidigt kommer han be om vägledning så att hans händer kommer att gå till rätt del av den enhet som behöver helande.

  Hur du använder reiki med växter. Vet de tre pelarna i reiki.
  Hur du använder reiki med växter. Vet de tre pelarna i reiki.

  Slutligen, under Chiryo kommer utövaren placera sin dominerande hand på hans kronchakrat och vänta på återkoppling (eller Hibiki) för att styra sina händer mot den del av kroppen som behöver läkas.

 • Vet hur man administrerar Reiki på växter. På samma sätt skulle en utövare överföra helande energi eller KI på växter. Efter de rekommenderade stegen beskrivs ovan kan du börja med att placera händerna på växternas rötter, sakta låter händerna röra upp kroppen av anläggningen, visualisera energi på att utarbetas till den.
 • Administrera Reiki till frön. Du kan också starta tidigt genom att administrera Reiki även till frön om att planteras. Cup fröna i dina händer, och visualisera energi reser från handflatorna mot fröet. Om du ska plantera plantor, kan du kopp också i dina händer och visualisera ki gå upp till det från händerna också.
 • Använd Reiki på marken. Förutom att röra växterna, kan du sväva också handflatorna några inches från marken där du kommer att placera växterna. Detta tros göra marken mer främjar växande plantor.
 • Prata med växter. Det är också troligt att, förutom att överföra energi från handflatorna till växterna, kan du också ge energi till dina växter genom att prata med dem regelbundet.


Där har ni det

Där har ni det! Dessa är några av de sätt som du kan använda Reiki med växter. Vet att, även om det inte är skadligt att prova denna teknik då och då, det finns många kontroverser kring effekten av Reiki. Det bästa sättet är kanske att ge dina växter regelbunden skötsel och underhåll som du normalt kommer att ge dem, administration av Reiki kommer bara vara en extra bonus, något som kommer att ge dig en ursäkt för att spendera mer tid med dina växter. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!