E2h

Hur du använder Replens

Replens är en vaginal fuktighetskräm för att bekämpa mot vaginal torrhet. Förutom återfuktande, det ger också lindring mot symptomen såsom irritation, klåda eller smärta vid samlag. Dessa symtom kan bero på olika orsaker, till exempel på grund av tampong användning, stress, klimakteriet, som premenstruellt syndrom, förlossning eller på grund av amning. Om du är intresserad av att lära mer om hur du använder denna produkt, läs vidare.

  • Vet hur Replens fungerar. Replens, som är gjord av 79% vatten, håller sig till väggarna i slidan. Vattnet tränger sedan torkade vävnader, hjälper den att producera sina naturliga sekret och även bidra till att förbättra de vaginala väggarna "elasticitet. Replens bidrar också till att ta bort de torra hudceller närvarande för att ge plats för nyare celler.
  • Känna komponenterna i Replens. Såsom nämnts, är Replens gjord mestadels av renat vatten. Bortsett från det, de andra komponenterna är glycerin, mineralolja, hydrogenerad palmolja glycerid, Carbomer 074P, sorbinsyra och natrium-hydroxid.
  • Kunna tillämpa Replens. Replens levereras med en speciellt utformad applikator för exakt applicering. Ta den förfyllda applikatorn och skaka den kraftigt tills smörjmedlet går ner från den tjocka änden mot den tunna änden. Nu tar du bort skyddet från den tunna änden genom att vrida den. Ta applikatorn till vaginan och låter den tunna änden av applikatorn tränga lite så att det är säkert i kontakt med slidan. Nyckeln här är att låta den tunna änden av applikatorn gå så långt som möjligt i slidan, för effektiv tillämpning. Tryck sedan på tjocka änden av applikatorn tills hela mängden Replens i applikatorn utvisas i slidan.
  • Känner till några påminnelser. Först av allt, vet att Replens är kompatibel för användning med kondomer. Dessutom är Replens säkra även om orala samlag kommer att inträffa. För bästa resultat bör Replens tillämpas varje 2-3 dagar på ett regelbundet schema (även om det också är säkert för användning dagligen). Replens bör även tillämpas minst två timmar före samlag, för korrekt fuktgivande att inträffa. Slutligen gäller inte Replens under menstruationen, använda det en gång din mens har stannat helt.
  • Känna till olika typer av Replens som du kan köpa Replens finns i två typer:. En 8-count paket och en 14-programpaket. Den 8-count paket innehåller åtta individuellt förpackade, förfyllda applikatorer. Den 14-programpaket, å andra sidan, kommer med en enda återanvändbar applikator och ett aluminiumrör med Replens tillräckligt för 14 program. Läs instruktionerna på förpackningen för 14-programpaket att veta rätt mängd Replens måste du placera i applikatorn.
  • Känner till några försiktighetsåtgärder. Även Replens är generellt säker att använda, har det förekommit några fall av rester eller utsläpp efter den första användningen av denna produkt. När detta händer, kan du minska frekvensen av din användning av Replens.


Där har ni det

Hur du använder replens. Vet hur replens fungerar.
Hur du använder replens. Vet hur replens fungerar.

Där har ni det! Dessa är några av de viktigaste riktlinjerna att komma ihåg för att kunna använda Replens. Det viktigaste är att du rådgöra med din läkare innan du börjar använda Replens, för att säkerställa att detta är den bästa produkten för just din situation. Se också till att noga följa instruktionerna på förpackningen och observera dess effekter på dig att behålla de positiva effekterna av Replens. Lycka till och hoppas att detta hjälpte!