E2h

Hur du använder senapsfrön för att behandla smärta i kroppen

Senapsfrön har använts i urminnes tider för att lindra olika smärtor och medicinska tillstånd. Den innehåller olika föreningar cancer kämpar och har selen, som är en anti inflammatorisk. Det har också anti svamp egenskaper.

Idag kan holistiska praktiker hjälpa dig att använda denna underbara frö för smärtlindring. Dessa är också olika huskurer du kan prova att införliva användningen av senapsfrön. Det kan låta konstigt och gammaldags, men det fungerar. Det är billigt och det är effektivt. Det är en drogfri metod för behandling av smärta.

Hur du använder senapsfrön för att behandla smärta i kroppen. Har ett lager av senapsfrö olja i ditt hem.
Hur du använder senapsfrön för att behandla smärta i kroppen. Har ett lager av senapsfrö olja i ditt hem.

Så här använder senapsfrön för att behandla smärta i kroppen.

  • Har ett lager av senapsfrö olja i ditt hem. Detta kan vara i form av kapslar innehållande olje senapsfrö, eller i flytande form. Du kan också köpa senapsfrön direkt från asiatisk mat eller krydda gången av marknaden och en naturlig mataffär. Du kan prova att köpa några senapsfrön från en butik som säljer indiska produkter. Om du inte kan hitta de färska frön eller kapslar, som en sista utväg kan du använda torr senap. Emellertid kommer den mest potenta fortfarande olja från malda frön.
  • Att behandla huvudvärk och migrän, ta en kapsel senapskorn. Du kan också blanda en tesked senapsfrö olja i din drink. Med oljan internt gör oljeblandad i blodet. Detta är ett effektivt men ändå naturlig lindring för dem som lider av migrän och urinvägarna smärta.
  • Om du har gemensamma eller smärta i kroppen, kan du slipa några senapsfrön för att få oljan vid färskaste. Tillsätt några droppar vatten för att göra det till en pasta. Du kan nu använda denna klistra direkt på hudytan där du upplever smärta. Du kommer att känna en lätt stickande känsla. Massera produkten på huden, med långa jämna drag för att öka effektiviteten.
  • Täck området med en mjuk trasa (en cheesecloth eller näsduk fungerar bra) för att hålla pastan på huden och för att undvika att få det i kontakt med dina kläder och andra ytor.
  • Om du har influensa, tryck över bröstet eller feber kan du använda samma behandling för att bryta trängsel och feber. Placera senap på bröstet och låt verka i några minuter. Du bör se lättnad i några timmar. Magnesium i senap hjälper andningsproblem, särskilt astma, förkylningar och hosta.
  • Använd inte senapsolja klistra direkt på skadad hud. Var noga med att inte få det i ögonen och under naglarna eftersom det kommer att orsaka en irritation eller lätt brännande känsla. Dessutom, tvätta pastan efter femton minuter. Om du lämnar det på för länge, kan det orsaka hudirritation.

Denna lilla frö har en mängd fördelar för den mänskliga kroppen

Denna lilla frö har en mängd fördelar för den mänskliga kroppen. Det gör inte bara vår mat och smörgåsar smakar bättre, men det kan också ge smärtlindring. Nästa gång du upplever kropp och ledvärk, prova att använda senapsfrön innan din smärta medicinering.