E2h

Hur du använder tandblekning gel

Flash som stort leende och visa upp de vita och glittrande tänder din. Det är, om de verkligen är vita och glittrande.

Det finns flera alternativ på marknaden att bleka dina tänder

Hur du använder tandblekning gel. Köp en tandblekning gel.
Hur du använder tandblekning gel. Köp en tandblekning gel.

Det finns flera alternativ på marknaden att bleka dina tänder. Bortsett från regelbunden tandborstning, användning av munvatten och tandtråd, kanske du behöver lite hjälp från en tandblekning gel för att göra dina tänder strålande vitt. Det har visat sig vara mycket effektiva om de används korrekt. En annan bra sak med en tandblekning gel är att det inte skulle skada fyllningar och artificiell tandvård av dina tänder.

Om du vill ha den perfekta leende, här är hur du kan använda tandblekning gel för att hjälpa dig att uppnå detta.

  • Köp en tandblekning gel. Nuförtiden är tänder blekning produkter säljs även i livsmedel, over-the-counter på apotek och i snabbköp. Du kommer att ha många alternativ, men du måste se till att du får en effektiv produkt. Fråga din tandläkare om han kan rekommendera ett bra märke. Du kan antingen köpa det från din tandläkare direkt om han säljer en, eller få en annan plats. Även söka på Internet efter alternativ. Se bara till att du läser recensioner innan de köper. Om produkten är för billig, vara tveksamt, eftersom det kan vara undermåliga. Det kan inte vara effektiv och till och med irritera tandköttet och tungan om de utsätts för den.
  • Använd en monterad bricka. Du måste se till att din blekningsgel inte går till spillo. Använd en monterad fack som hjälper direkt gelén till tänderna och hålla det där i flera minuter till en timme. Du kan gå till din tandläkare och har en specialiserad en för dig. Det kan vara möjligt att använda alternativ, såsom ett munstycke. Om du köpte din blekningsgel över Internet, är chansen, samma webbplats erbjuder monterade brickor också. Det viktigaste att tänka på är att se till att den monterade kassetten omfattar inte ditt tandkött. Tandblekning geler kan göra tandköttet mycket känslig tillfälligt när de utsätts för den. Dessutom kan ha tandköttet dränkts i gelen irritera den.
  • Läs instruktionerna. Tandblekning geler kommer med instruktioner om hur man ansöker. Läs instruktionerna noggrant och följ den. Varje varumärke kan komma i olika användning guide så inte ta om hur man använder den. Blekning tid beror också på hur stark blekmedel är. De flesta människor föredrar blekning främre övre och undre tänderna först för de första ansökningarna. Detta kommer att hjälpa dig att bedöma om blekmedel fungerar.


Om du känner att ditt tandkött är att få irriterade på grund av blekning gel sluta använda din nuvarande varumärke och byta till en mildare ett. Räkna med att möta känslighet tand och tandkött när du använder blekmedel. Detta kommer att sluta efter några dagar och efter din blekning sessioner stoppas.

Helst hålla sig borta från färgade livsmedel för 2 dagar efter applicering för bästa resultat. Det kan ta flera sessioner blekning innan du får vithet du vill.