E2h

Hur du använder tranbärsjuice för astma

Med astma obehagligt på grund av svårigheter att andas

Med astma obehagligt på grund av svårigheter att andas. De vanligaste orsakerna är slem ackumulering i lungorna och efterföljande blockering av luftvägarna. Förutom medicinska droger, kan du motverka astma med naturliga metoder. Tranbärsjuice är en naturlig ingrediens som du kan använda för att bota astma. Nedan finns guider om hur man använder tranbärsjuice för astma:

Hur du använder tranbärsjuice för astma. Naturlig tranbärsjuice.
Hur du använder tranbärsjuice för astma. Naturlig tranbärsjuice.

  • Koka tranbär. Den mängd tranbär som du använder spelar ingen roll. Hud bären och squash dem. Sedan koka dem i en kastrull med destillerat vatten i ca 15 minuter. Bären har aktiva ingredienser liknar receptbelagda läkemedel för härdning astma, så det är ett effektivt rättsmedel. Låt kokt berried svalna. Förvara saften i en väl tillsluten behållare eller glasburk och förvara i kylskåp.
  • Använd tranbär. Sätt 3-4 teskedar mosad tranbär i en kopp. Koka vatten för att säkerställa att det är varmt. Sip vattnet gradvis medan det fortfarande varmt. Förutom att ge dig befrielse från att andas, läppja mosade tranbär med varmt vatten kommer att befria dig halsen klåda och frigöra din nasal passager. Lägg honung eller socker om du föredrar, eller om en patient redan utveckla en motvilja till smaken.
  • Naturlig tranbärsjuice. Anser att det speciellt om det är 100% fruktjuice. Det är till hjälp för en patient, eftersom det skär bort tristessen för läppja varm tranbärsjuice. Det är också premade så en patient kan dricka det när som helst. Koncentrerad tranbärsjuice är billigare men mindre effektivt än puré.
  • Förutom astma kan tranbärsjuice bota även urinvägsinfektion, minska kolesterolnivån och förhindra sår och snabb åldrande. Köp de färskaste tranbär möjligt. Du kan köpa dem på lokala livsmedelsbutiker eller ekologiska gårdar.
  • Se alltid till att du har tranbär hemma speciellt under kalla årstider där astma brukar attacker. Förutom tranbär och andra naturliga ingredienser hälsa, måste du även lagra den föreskrivna medicinen för patienten.
  • Prova andra naturliga sätt att bota astma. Prova kamomill, omega fettsyra, torra druvor, vitlök, och vitamin C. Naturliga sätt att bota astma är bra eftersom de är ekologiskt och de är ekonomiska. De flesta av dessa ingredienser kan finnas i hemmet. Om inte, börja odla dessa växter. De har också andra hälsofördelar förutom astma lättnad. Dessutom, plantera själv är en hälsosam aktivitet med många fördelar för kroppen.
  • Ägna lite tid att studera naturliga sätt att läka. Merparten av tiden, de är mer fördelaktigt och du kommer att spara massor av pengar jämfört med att köpa kommersiella mediciner och kosttillskott.
  • Följ de försiktighetsåtgärder som förutom att behandla din astma. Håll dig borta från damm som möjligt. Utför övningarna yoga andning under din läkares råd. Det kommer att stärka dina lungor för att hjälpa dig att andas lätt. Sov inte med en full mage och inte äta innan du går till sängs. Bestäm livsmedel som utlöser astma, och göra anteckningar för att komma ihåg dem. Gör en vana att äta mer frukt och grönsaker i stället för att äta kött.


Kontakta läkare i de första symptomen på astma

Kontakta läkare i de första symptomen på astma, särskilt om barn är berörda sådana. Göra extra fokus på hälsotillstånd hos en person med astma. Förutom att använda tranbärsjuice, följ läkarens råd.