E2h

Hur du använder turkos energi

När man tittar på färgen turkos

När man tittar på färgen turkos, kan du inte låta bli att känna lugn och fredlig. Detta beror på att färgen kommer från en av de heliga stenar med samma namn. Turkos, stenen, har använts sedan urminnes tider av olika kulturer. Det är tänkt att främja lugn, lugn och ro.

Det sägs att turkos användes först av det turkiska folket

Hur du använder turkos energi. Ett av de sätt som turkos används är för avgiftning.
Hur du använder turkos energi. Ett av de sätt som turkos används är för avgiftning.

Det sägs att turkos användes först av det turkiska folket. I själva verket härstammar ordet turkos från ordet Turkois, vilket turkiska. Men detta är inte bara viktigt för det turkiska folket, utan också för tibetanerna, egyptier, Native européer och aztekerna. Det var och är fortfarande används som en skyddande amulett.

Crystal healers utnyttja ofta turkos energi

Crystal healers utnyttja ofta turkos energi. Det finns olika applikationer för denna sten. Här är några av de sätt som du också kan använda energi från turkos.

  • Ett av de sätt som turkos används är för avgiftning. Crystal healers använder det mot olika gifter och även för alkohol. Om någon är en tillfrisknande missbrukare är turkos rekommenderas talisman för honom att vara runt.
  • Som en helande amulett kan turkos ges till personer som genomgår strålning eller kemoterapi. Generellt kan du placera turkos på olika delar av kroppen som behöver helande. Emellertid är det mest effektiva på halsarean och lungor. Vissa människor tror att turkos kan hjälpa till att läka huvudvärk, astma, hudproblem, infektioner, tandproblem, hörsel frågor och många fler. Det riktar sig även depression på grund av dess upplyftande energi. Ett av de bästa sätten att bära turkos är att göra det en del av ett halsband, armband, anklet eller örhängen. Du kan också lägga den i en liten påse eller placera den helande stenen direkt i fickan.
  • För att skydda mot föroreningar i miljön, slitage eller bära en turkos sten när du lämnar huset.
  • Du kan också använda turkos energi för att stöta bort negativitet. Om det finns någon i din krets som du känner utstrålar och spyr ut negativitet hela tiden, se till att du har eller bära din turkosa smycken runt denna person. På kontoret, kan du placera en liten turkos träd för att främja en positiv energi och framgång.
  • När mitt i ett tufft beslut eller om du behöver lite hjälp att lösa ett problem, ta ut en turkos sten. Denna sten förbättrar mental klarhet och hjälper dig att hitta kreativa lösningar på dina utmaningar i livet. Det främjar också ärlighet och ärlig kommunikation resulterar i förstärkt relationer om det är vänskap eller kärlek.

När man tittar på färgen turkos. Som en helande amulett kan turkos ges till personer som genomgår strålning eller kemoterapi.
När man tittar på färgen turkos. Som en helande amulett kan turkos ges till personer som genomgår strålning eller kemoterapi.

Påminnelse: Alla kristaller och stenar helande i allmänhet används för att hjälpa till i läkningsprocessen. Dessa bör aldrig ersätta ett läkarbesök. Rådgör alltid med din läkare eller prata med en kurator eller psykiater för psykiska eller känslomässiga problem som du behöver hjälp med.

Turkos energi tros bringa inte bara fred, lugn och ro, men också lycka, framgång och lycka. Det stöter bort negativ energi och är en stor helande sten för personer med missbruksproblem. Turkos läker också och renar kroppen från andra sjukdomar. Oavsett om du tror det eller inte, är turkos en underbar sten att bära på grund av dess ren skönhet och elegans.