E2h

Hur du använder ultraljudsteknik för viktminskning

För många som vill gå ner i vikt

För många som vill gå ner i vikt, men verkar inte kunna göra det genom kost och motion, är fettsugning ett populärt val. Fettsugning avlägsnar överskott fettvävnad från kroppen i stort sett smälter bort de envisa fett. Resultatet: en smalare, sexigare du.

Fettsugning tekniken har avancerat under de senaste åren så mycket att det nu finns ultraljud eller ultraljud-baserad fettsugning metoder som effektivt recontour kroppen. Det finns ingen operation inblandade. I denna metod, är högfrekventa ljudvågor levereras till vissa områden av kroppen.

Hur du använder ultraljudsteknik för viktminskning. Ultraljud fettsugning.
Hur du använder ultraljudsteknik för viktminskning. Ultraljud fettsugning.

Två typer av fettsugning metoder med användning av ultraljud är Ultraljud fettsugning och extern Ultraljud fettsugning. Båda är beroende av ljudvågor för att bryta ner fett vävnader så att kroppen kan utvisa dem.

Ultraljud fettsugning

  • Denna typ av ultraljud baserad fettsugning är det bästa valet för områden på kroppen som är mer fibrös. Det är oftast används på brösten, rygg, bakre höften samt lår och mage.
  • I detta förfarande för läkaren in en kanyl, som är en speciell slang in i kroppen där minskning är nödvändig. Kanylen levererar ultraljud vibrationer eller ljudvågor. Fettceller spricker på grund av dessa ljudvågor därigenom smältning av fett.
  • När fetter cellerna har emulgerats eller flytande, det gör det lättare för läkaren att suga ut de smälta fett.
  • Ultraljud fettsugning tar längre tid att slutföra jämfört med den vanliga fettsugning. Men det tar inte så lång tid som en SVULLEN fettsugning.
  • Mindre blodförlust förväntas från detta förfarande jämfört med traditionell fettsugning metoder. Men bildning av fickor av ljusgula vätskor eller seromas verkar hända mer. Seromas lockas av läkaren med hjälp av en nål.

För många som vill gå ner i vikt. I detta förfarande för läkaren in en kanyl.
För många som vill gå ner i vikt. I detta förfarande för läkaren in en kanyl.

Extern ultraljud fettsugning

  • För större områden av kroppen, är externt ultraljud fettsugning metoden för val. Detta är en nyare typ av ultraljud fettsugning, där ultraljud levereras utifrån istället för genom en kanyl in under huden.
  • Detta är en mer bekväm typ av ultraljud fettsugning metod. Ett snitt i huden är inte nödvändigt. Seromas liksom huden nekros (död av hudceller) undviks i detta förfarande. Huden och omgivande vävnader påverkas inte. Mindre blodförlust händer under och efter proceduren.
  • Den smälta fettet transporteras genom kroppen till levern, som så småningom avger det oönskade materialet.

Dessa två typer av förfaranden som använder ultraljudsteknik utförs i en läkarmottagning eller klinik. Innan du registrerar dig för en session, diskutera med läkaren som är ett bättre alternativ för dig. Intervjua läkare och ställa frågor. Forskning på internet om de olika typerna av ultraljud metoder för viktminskning.

Spot minskning är nu möjligt med tanke på framstegen inom medicinsk teknik. Vilken kost och motion inte kan göra, kan ultraljudsteknik utföra. Det finns vanligtvis inga biverkningar och vissa har det gjort under sin lunchrast! Med ultraljudsteknik kan du kyssa din kärlek handtag, Jell-O som armar och lår åska adjö i några sessioner. Men varnas att om du inte äter rätt och motion efter ingreppet, kommer fettceller säkert göra sin stämma hörd igen.