E2h

Hur du gör din egen aloe vera gel hemorrojder behandling

En vanlig sjukdom som drabbar både män och kvinnor är hemorrojder

En vanlig sjukdom som drabbar både män och kvinnor är hemorrojder. Venerna i ändtarmen området sväller på grund av olika faktorer. Detta inkluderar ihållande förstoppning, kronisk diarré, fetma eller genetisk predisposition. Svårigheter att kasta avföring lägger en orimlig press på din rektal område, och som utlöser inflammation i venerna.

Hemorrojder normalt behandlas med krämer

Hemorrojder normalt behandlas med krämer, stolpiller och hemorrojder piller. Om du letar efter en naturlig behandling för denna typ av tillstånd har Moder Natur gett några. En som används är allmänt Aloe Vera gel.

En medicinalväxt med många användningsområden

En medicinalväxt med många användningsområden, lindrar Aloe Vera klåda och obehag. Det hjälper till att läka brännskador, repor och andra mindre skador. Det minskar också inflammation orsakad av hemorrojder.

Hur du gör din egen aloe vera gel hemorrojder behandling. Tillsätt några droppar trollhassel till gelén.
Hur du gör din egen aloe vera gel hemorrojder behandling. Tillsätt några droppar trollhassel till gelén.

Recept En

För detta recept behöver du en tesked Aloe Vera gel och 1 droppe av varje eterisk olja som du väljer. Lavendel, cypress och rökelse fungerar bäst. Aloe vera gel måste förvaras i kylskåp tills det är kallt. Som med is förpackningar kommer kyla bidra till att minska inflammationen. Få en tesked kall Aloe Vera gel och placera den direkt på en bomullstuss. Sprid detta jämnt med fingret. Lägg en droppe din valda eterisk olja till gelén. Tryck bomullstuss direkt till hemorrojder.

Recept Två

Detta recept använder Aloe Vera gel som bas för en hemorrhoid grädde

Detta recept använder Aloe Vera gel som bas för en hemorrhoid grädde. Några andra naturliga ingredienser tillsätts för att förbättra effektiviteten hos krämen mot hemorrojder. Notera att två av de naturliga ingredienser som inte bör läggas ges vissa sjukdomstillstånd. För att göra grädde:

En vanlig sjukdom som drabbar både män och kvinnor är hemorrojder. Tillval: lägg butchers broom.
En vanlig sjukdom som drabbar både män och kvinnor är hemorrojder. Tillval: lägg butchers broom.

  1. Pressa ut gelen från Aloe Vera blad.
  2. Tillsätt några droppar trollhassel till gelén. Trollhassel kommer tunna grädde lite eftersom det är flytande. Detta kan redan tillämpas på hemorrojder. Den brännande och klåda minskar när krämen absorberas.
  3. Tillval: Lägg Butchers Broom, eftersom det är en effektiv behandling för inflammation samt problem ven. Ett varningens ord dock bör Butchers Broom inte läggas till grädden om du lider av högt blodtryck, är gravid, ammar eller lider benign prostatahyperplasi. Rådgör med din läkare samt vilka mediciner inte håller med Butchers Broom.
  4. Tillval: Lägg Hästkastanj för att minska inflammationen. Denna ingrediens hjälper lindra ven problem och gör blodkärlen starkare. Tyvärr vissa har allergiska reaktioner mot Hästkastanj så det är bäst att inte använda den om så är fallet. De med blodsjukdomar är inte heller tillåtet att använda Hästkastanj. Använd de yngre växter eftersom de mer mogna anses giftig. Se till att rådfråga din läkare innan du använder denna växt.

Personer som lider av hemorrojder går direkt till sin läkare för behandling. Läkaren ordinerar sedan speciella salvor som tillämpas på hemorrojder. Det råder ingen tvekan om att dessa salvor göra underverk på de inflammerade ändtarmen ådror. Men det finns också naturläkemedel som kan göra jobbet minus oönskade biverkningar. Huskurer är ofta billigare och innehåller inga kemikalier. Aloe Vera och med Hazels är go-to anläggningar för hemorrhoid behandling. Om du har oturen att drabbas detta tillstånd, motstå frestelsen att köra till apoteket. Prova en av dessa recept för en Aloe Vera gel botemedel för din hemorrojder. Om svullnaden inte går ner, rådgöra med din läkare.