E2h

Hur du gör din egen hemorrojder lättnad behandling

Hemorrojder kan bokstavligen vara en plåga

Hemorrojder kan bokstavligen vara en plåga. De har varit en av de mer pinsamma medicinska besvär som människor har varit ovilliga att prata om med sina läkare, partners och vänner. Det är förståeligt, eftersom det område som påverkas av hemorrojder ligger i ett ganska intimt område.

Hur du gör din egen hemorrojder lättnad behandling. Koka vatten i en kastrull.
Hur du gör din egen hemorrojder lättnad behandling. Koka vatten i en kastrull.

Hemorrojder är svullna och till synes blockerade blodkärl som tenderar att svälla upp och få inflammerad i och runt anus. Det finns två olika typer - den interna och externa. De som är inne (eller inre hemorrojder) är ganska smärtfritt, men kan ändå blöda en hel del medan de i utanför kan vara mycket anbud när svullna. De kan också urholkas på grund av ansträngande på grund av avföring. Brytandet av väggarna i blodkärlen är aldrig en bra sak eftersom detta kan leda bakterier i blodet.

Det finns två kända hemorrojder lättnad behandlingar som har använts i många hem sedan urminnes tider. Här är hur du gör dem båda:

Den heta SITTBAD

Den heta SITTBAD. Den varma SITTBAD är ganska enkelt koncept. Det handlar om att låta den varma ångan från hett vatten interagera med dina hemorrojder från ett säkert avstånd. Gör så här:

Hemorrojder kan bokstavligen vara en plåga. Du kan sedan ta en plats på stolen och linda en keps eller en handduk runt midjan.
Hemorrojder kan bokstavligen vara en plåga. Du kan sedan ta en plats på stolen och linda en keps eller en handduk runt midjan.

  1. Koka vatten i en kastrull. Ta pannan från elden och lade den under en plast stol med lameller i sätet.
  2. Du kan sedan ta en plats på stolen och linda en keps eller en handduk runt midjan. Tanken är att fånga ångan. Se till att du är en bra bit bort från pannan. Ångan sägs att slappna av blodkärlen och i processen gör dem mindre svullna och svullna.
  3. Se till att du inte använder en metall stol för detta. Upprätthålla en bra bit mellan skinkorna och ånga. Du vill inte att brännas. Allt du behöver är ångan.

Anti hemorrhoid grädde

  1. Du kan kombinera aloe vera roten med lite trollhassel att skapa en bra kräm. Använd en mortel för att reducera aloe vera till en sliskig pasta och gör trollhassel lätt blandbar med aloe vera minskning.
  2. Sätt denna kräm på en bomullstuss och applicera den på dina hemorrojder som behöver. Du kan använda det varje gång du går till badet rum eftersom ansträngande kan orsaka lite av en obehag.
  3. Skulle du utveckla någon form av klåda, utslag eller irritation med salvan, sluta använda den. Rapporter om allergier med dessa två material har varit sällsynta, men det ändå händer.

Oavsett vilken metod du använder

Oavsett vilken metod du använder, kan du vara säker på att besväret du har på grund av smärtsamma hemorrojder skulle minska en hel del. Välj bara den metod som fungerar för dig bäst och hålla på att följa upp med läkaren. En specialist kan alltid ta bort hemorrojder för dig om du vill ha dem borta för alltid.