E2h

Hur du gör din mage fast och platt

Det är inte bara fetma som blir ett problem för miljontals européer idag. Tusentals och åter tusentals människor också plågas magen flab. Om du vill ha en smal, fast och platt mage, här är några steg som du bör följa.

Hur du gör din mage fast och platt. Inrätta en rutin.
Hur du gör din mage fast och platt. Inrätta en rutin.

  1. Inrätta en rutin. Börja med att inrätta en övning rutin. De flesta människor underskattar nyttan av ett par minuters motion varje dag. För många människor är deras hektiska schema en av de största orsakerna till varför dessa människor inte kan utöva. Du bör dock skapa ett schema som kommer att tvinga visst utrymme och tid för motion, och som du kan följa. Om du aldrig har bedrivit en övning rutin innan, kan du fasa dig in i vanan långsamt. Börja med att utöva tre till fyra gånger i veckan, innan du skapar en enkel daglig rutin.
  2. Diet. Förutom motion, se till att du också titta på din kost. Magen Området är ett av de mest bekväma delar av kroppen där fett lagras, vilket är anledningen till att magen är en av de första områden att visa flab. För att minimera din midja och gör magen fastare, bör du även skapa en kost som består av hälsosam mat. Bantning innebär inte behöva äta låg fetthalt, lågt socker livsmedel som inte har smak. Bara se till att du äter hälsosam mat i rätt tjänstgör storlekar. Också mumsa på frukt och grönsaker mellan måltiderna för att hålla dig borta från fet skräpmat. Drick mycket juice samt att hålla dig mättnadskänsla. Druvsaft är en av de bästa saft som hjälper dig att minska din midja.
  3. Crunches. Crunches är de enklaste övningar som du kan göra för att göra en fast och platt mage. Du bör förbereda en matta eller ligga i en fast säng. Säkra dina fötter med kuddar eller be någon att hålla fötterna för dig, om det är första gången du gör crunches. Du bör sätta händerna bakom huvudet i en X-position, och lyft din kropp med hjälp av musklerna i magen. Andas ut när du lyfter och andas in när du återvänder till utgångsläget. Se till att du gör detta långsamt, och att du använder magmusklerna istället för att bara skapa momentum för att driva din kropp framåt i en snabb sticket. Gör som 25 av dessa dagligen under den första veckan eller tio dagar. Efteråt kan du göra 50 eller mer på en daglig basis.
  4. Benlyft. Benlyft är ett annat sätt att platta magen och gör musklerna fastare. Ligg på en plan yta och placera händerna bakom din hand. Lyft sakta benen uppåt så att den bildar en 45 graders vinkel från golvet. Gör detta efter dina crunches, med samma antal repetitioner som crunches. Detta kommer att fungera musklerna i magen också.

Hälsofrågor och få en vacker kropp med en platt och fast mage behöver inte vara omöjligt eller dyrt. Genom dessa enkla procedurer som du kan göra rätt hemma, kan du förbättra din kropp enkelt.