E2h

Hur du handskas med motion ursäkter

Motion är mycket fördelaktigt och ger värdefulla hälsofördelar

Motion är mycket fördelaktigt och ger värdefulla hälsofördelar. Det är allmänt erkänt av läkarkåren att vara en viktig komponent för att uppnå en hälsosam och välbalanserad livsstil. Med detta sagt, hur kommer det så få människor integrera regelbunden motion i sin vardag?

Den Sanningen är att det finns bara så många ursäkter folk kan ge för att inte träna. Men oavsett hur ofta du har upprepat dessa ursäkter för oss själva, nog att du har börjat tro dem, har berätta själv att bryta sig fri från dessa ursäkter som hindrar dig från att njuta bättre hälsa.

Så, hur ska man handskas effektivt med dessa motion ursäkter? Här är några saker du kan minnas att motverka de vanligaste skälen att inte utöva:

Hur du handskas med motion ursäkter. Motion kan integreras i ditt dagliga liv.
Hur du handskas med motion ursäkter. Motion kan integreras i ditt dagliga liv.

Motion kan integreras i ditt dagliga liv.

 • Övning ursäkta: "Jag har inte tid att träna."
  Du kan rimligen integrera motion i din dagliga rutin. Till exempel, istället för att ta hissen du kan välja att ta trapporna. Promenera raskt igenom en hel våning i köpcentret. Stå upp och göra några femminutersperioder stretchövningar på kontoret skåpet. Möjligheterna är oändliga. Det är viktigt att komma ihåg att träning inte enbart betyda att behöva gå till gymmet och ta itu med tung sportutrustning. Det betyder bara att du utöva mer energi och arbeta ut delar av din kropp mer. Och detta kan du göra var du än är och när det är bekvämt för dig. Så sätt igång - i väntan på kopiatorn för att avsluta, göra några huk övningar. Efter en rak timme stirrar på datorskärmen, ta fem minuter att göra några jumping jacks. Gör din träning i små hanterbara bitar, och ganska snart du kan synbart se en positiv skillnad i din hälsa.

Motion kan vara roligt.

 • Övning ursäkta: "Motion är alltför tråkig för mig jag hatar motion.."
  Återigen, kom ihåg att motion är inte exklusivt för aerobics eller gymträning (om du tror att dessa aktiviteter är tråkiga). Det är bra övning är att det finns vissa aktiviteter som du älskar som inkluderar motion. Till exempel, du älskar att simma? Då brinner 30 minuters måttlig simning och runt 140 kalorier. Andra roliga aktiviteter som effektivt skulle bränna en massa kalorier innefattar trädgårdsarbete, dans, vandring, cykling och leka med dina barn.

Motion är mycket fördelaktigt och ger värdefulla hälsofördelar. Övning ursäkta: "Jag har inte tid att träna.".
Motion är mycket fördelaktigt och ger värdefulla hälsofördelar. Övning ursäkta: "Jag har inte tid att träna.".

Övning ger dig mer energi.

 • Motion ursäkt: "Jag är för trött för att träna."
  Forskning säger att motion kan smälta bort trötthet, eftersom det stärker cirkulationen. Så småningom, din energi nivåer börjar bli högre och ditt hjärta blir starkare så att du skulle kunna göra mer saker utan att känna sig trött lätt. På lång sikt kommer därför motion gör dig möjlighet att utföra många fler aktiviteter än om du inte hålla dig i form.

Motion fungerar gradvis.

 • Motion ursäkt: "Motion fungerar aldrig för mig."
  Du kanske har försökt att gå ner i vikt genom att utöva innan, men du var besviken för att du inte verkar se någon förbättring. Kom bara ihåg att motion fungerar gradvis. I själva verket kan det ta ungefär tre månader av konsekvent träning innan du markant börjar gå ner i vikt. Oroa dig inte. Under tiden, bara fokusera på att få motion ner pat och göra det till en vana. Efter en stund, kommer övningen vara så integrerad i din livsstil som det kommer att bli lättare och lättare för dig att göra det. Du kommer att bli glatt överraskad över de pounds du kommer att släppa senare. Dessutom kan du välja att koncentrera sig även på de övriga fördelar som motion kommer att erbjuda - förbättrad puls, bättre cirkulation, bättre styrka, och så mycket mer.

Nyckeln är att blockera ut alla ursäkter som du kanske tycker om

Nyckeln är att blockera ut alla ursäkter som du kanske tycker om, och börja motionera. Kom ihåg att oavsett hur många ursäkter det kan vara för att inte träna, det finns lika många anledningar att starta. Lycka till!