E2h

Hur du kan förbättra brun väska lunch

Brun uppsamlare din lunch och andra måltider är ett bra sätt att spara pengar. Om du är i sunda kostvanor eller på en särskild diet, kan du skräddarsy dina bruna säckar måltider att införliva dina kostbehov.

Hur du kan förbättra brun väska lunch. Använda bättre kött för dina smörgåsar.
Hur du kan förbättra brun väska lunch. Använda bättre kött för dina smörgåsar.

Ibland kan lunch hemifrån smaka intetsägande och ser oaptitlig. Här är några tips för att förbättra din bruna väska måltider.

  • Använda bättre kött för dina smörgåsar. Laga din egen färskt kött hemma. Deli kött kan vara lättare att inkludera i dina smörgåsar (och sallader), men de är inte nödvändigtvis billigare heller de anser friska. De flesta deli kött och andra konserverade förbearbetade kött är lastade med natrium och andra ohälsosamma ingredienser. Laga din egen kyckling, kalkon, skinka eller rostbiff. Färskt kokt kött kan individuellt förpackas och lagras i frysen. Ta det och lämna det till tina i kylskåp dagen innan du behöver använda den.
  • Har din lunch med ost. Köpa ett block av ost och skivning det själv är billigare i längden. Vissa pre-skivad ost är dyrare och ännu mindre smakrika. Välj en eller två ostar per vecka och inkluderar dem i dina smörgåsar och sallader. Eller bara lägga till en skiva att mumsa på som en del av din måltid.
  • Istället för att föra en frukt, göra en fruktsallad. Det är så lätt att släppa i ett äpple, en apelsin eller en banan i din bruna väska. Men någon gång, kanske din palett vill ha något annorlunda och spännande. Skär upp olika typer av frukt i stället. Lägg nötter att göra det mer näringsrikt och få lite crunch. Du kan sockra den färgstarka mélange av frukt och nötter med honung.
  • Ta mörk choklad. En liten bar (eller bara en halv bar) är tillräckligt för att tillfredsställa ditt sug efter efterrätt. Mörk choklad är packad med antioxidanter som är bra för din hälsa.
  • Inkludera hälsosamma mellanmål. Istället för chips och godis, ta fullkorn kex, kex ris, naturlig popcorn, eller en påse med blandade nötter. Salsa och hummus är bra dips att lägga till din väska.
  • Krydda dina måltider. Använd olika örter och kryddor för att förbättra smaken av dina bruna säckar måltider. Bortsett från salt och peppar, kan du använda ketchup, senap och andra kryddor för att liva upp dina luncher. Om du köper ta ut mat då och då, be om extra ketchup, varm sås och andra kryddor och krydda i små påsar. Du kan kasta dem i din bruna väska för att ge smak till dina måltider.


Sandwich tips: Placera din majonnäs eller andra kryddor direkt på bröd förstör kvaliteten på brödet om du äter en smörgås omedelbart. Istället för att sprida ditt krydda val på brödet, lägg den i mellan kött och ostar. Också skilja dina sallad från brödet och lägg det rätt innan du är redo att äta din smörgås.

I dagens ekonomi är brun uppsamlare ett bombsäkert sätt att spara på dina måltider medan i skolan eller på jobbet. Det hjälper också att förbättra din hälsa genom att se till att du bara har färska, näringsrika livsmedel från hem för din lunch eller mellanmål. Förbättra din bruna väska lunch är nyckeln till att se till att du alltid ser fram emot att dina måltider hemifrån.