E2h

Hur du kan hjälpa motivera vänner med deras träningsprogram

Det finns otaliga sätt du kan gå ner i vikt och hålla formen

Det finns otaliga sätt du kan gå ner i vikt och hålla formen. Du kan börja med att äta en balanserad kost och bibehålla en regelbunden motion rutin. Låter enkelt, eller hur? Tja, tyvärr, för vissa människor gör dessa saker är inte riktigt så enkelt som att säga det. Faktorer som brist på tid och skyldigheter kan hindra en person från att driva och underhålla ett regelbundet träningsprogram.

Hur du kan hjälpa motivera vänner med deras träningsprogram. Uppmuntra, inte håna inte.
Hur du kan hjälpa motivera vänner med deras träningsprogram. Uppmuntra, inte håna inte.

Om du råkar veta en vän som vill ha en sundare livsstil, men kämpar för att hålla jämna steg med kraven på ett träningsprogram, här är några tips på hur du kan hjälpa honom / henne dra med framgång.

  • Uppmuntra, inte håna inte. Istället för att retas eller göra narr av deras beslut att gå ner i vikt och leva ett hälsosammare liv, uppmuntra dina vänner som vill bli friskare genom att stödja och respektera deras beslut och orsakerna bakom deras beslut. Hånade dem i alla fall kan vara mycket pinsamt och nedslående på samma gång, och kan få dem att tappa intresset byta till ett hälsosammare liv.
  • Träna med dem. Sedan leva ett sundare livsstil innebär att hålla ett regelbundet träningsprogram, stödja din vän / s genom att gå med dem till gymmet eller genom sammanlänkning för en promenad eller en joggingtur runt parken. Utövar ensam kan vara tråkigt och det är därför många människor tappar rutin efter bara några veckor för att försöka. Du kan också ge dina vänner några tips om hur man håller sig underhöll när träningsprogram blir mindre spännande och mer routinary. Föreslå låtar de kan lagra i sin MP3-spelare som kan hjälpa att få in dem i en positiv stämning under träningen.
  • Hjälp dem slåss frestelser. Om du har gått igenom processen att hålla ett regelbundet träningsprogram, du vet mycket väl att det innebär en hel del fysisk smärta i början. Hjälp din vän / s kämpa mot frestelsen att överlämna sig till smärtan och avsluta programmet genom att prata med dem, berätta om dina erfarenheter, och genom att försäkra dem om att smärtan är en normal del av processen. Du kan försäkra dem om att de fysiska och känslomässiga belöningar framgångsrikt hålla ett träningsprogram kommer definitivt att vara värt det.
  • Visa dina vänner att du tror på dem. Låt dem veta att du starkt tror att de kommer att kunna slutföra träningsprogram och att de kommer att nå friskare och montör kropp som de siktar på. Du kan köpa dem en trevlig skjorta eller klänning som är en storlek eller två mindre än deras nuvarande storlek. Ge det till dem och hjälpa dem att visualisera bära skjorta eller klänning efter en månad eller två av religiöst efter deras träningsprogram.
  • Du kan också motivera dina vänner genom att vara en förebild för dem. När det är möjligt bjuda in dem att komma med dig till gymmet för en timmes träning. Visa dem hur du behålla ditt träningsprogram och berätta för dem hur mycket vikt du har förlorat och hur mycket ditt liv har förbättrats sedan du började din egen träning rutin. Inspirera dem med din egen erfarenhet kan i hög grad bidra till deras motivation att fylla i träningsprogram.


När du har motiverat dina vänner, fortsätta att stödja dem och jublar dem som de fortsätter sin resa till en sundare, montör kropp. För säker, de kommer att nå sitt mål framgångsrikt och kommer att fira detta med dig.