E2h

Hur du lär aromaterapi

I denna moderna samhället där allt nästan drivs och drivs av teknik

I denna moderna samhället där allt nästan drivs och drivs av teknik, har alternativa läkemedel som aromaterapi funnit sin egen plats. Fältet fortsätter faktiskt att växa och expandera. Folk blir mer medvetna om hälsofördelar aromterapi har, så att fler och fler studenter vill studera detta alternativ medicin. Många är också lockas att undervisa aromaterapi. Och om du är en av dem, nedan sätt om hur man lär denna väg av alternativ medicin.

  1. Registrera dig för en aromterapi klass. Behärskning av lektionen är det första kravet när du ska undervisa i något fält. Så det första du behöver göra är att anmäla dig till en aromterapi klass. Detta är för dig att skaffa de nödvändiga kunskaper och färdigheter i denna urgamla metoder. Surfa på nätet för att kontrollera aromterapi skolor nära dig. För att garantera kvaliteten på utbildningen får du genom att gå till Riksförbundet för holistisk aromaterapi (Naha) hemsida och kontrollera deras lista över aromterapi skolor. Skolor som finns på denna webbplats träffade den standard som fastställts av föreningen.
  2. Planera din väg. Det finns två nivåer av aromterapi utbildning i skolor, Nivå 1 och Nivå 2. Nivå 1 kommer att lära dig grunderna i aromaterapi medan nivå 2 kommer att ge dig ett bredare utbud av kunskap, erfarenhet och kompetens. När du har valt vilken skola att registrera, har du nu planera vilken typ av aromaterapi utbildning du vill fortsätta. Vid beslut måste du tänka på att du förbereder dig för att undervisa i samma område. Välja nivå 2 skulle definitivt ge dig ett försprång i undervisningen men det är dyrare och kräver längre skoltid. Om du var i en stram budget och tid, skulle Nivå 1 vara tillräcklig. Bara gå på för fortsatta studier senare om du vill få dina kunskaper till nästa nivå.
  3. Lär av erfarenheten. Skolor kan bara ge dig tillräckligt. De kan inte riktigt ge dig allt som du behöver i undervisningen. Allt som det ger är de första stegen. När du är klar med skolan, berika vad du har lärt genom att komplettera den med erfarenhet. Köp aromatiska oljor och praktisera vad du lärt dig. Gå ut ur din komfortzon och lära sig genom erfarenhet. Detta kommer att hjälpa dig att bli en bra aromterapi lärare.
  4. Fortsätt utbilda dig själv. Du kanske har avslutat dina studier, men det betyder inte att du skulle sluta lära sig något nytt om ditt område. Bortsett från upplevelsebaserat lärande, utrusta dig med mer kunskap genom att läsa fler aromterapi böcker. Kom ihåg att ytterligare lärande inte bara skulle gynna dig, men dina elever också. En bra bok om detta är "Advanced Aromaterapi: The Science of Essential Oil Therapy" författad av Kurt Schnaubelt. Du kan också kontrollera den närmaste bokhandel för vissa andra förväg böcker inom detta område.

Kom ihåg att undervisningen är en passion

Hur du lär aromaterapi. Registrera dig för en aromterapi klass.
Hur du lär aromaterapi. Registrera dig för en aromterapi klass.

Kom ihåg att undervisningen är en passion. Mer än att vara en karriär, är undervisningen en väg för passionerade individer. Din primära mål är att utbilda och göra dina elever lära sig aromaterapi. Teknisk kunskap om aromaterapi skulle bara inte vara tillräckligt. Du måste älska undervisningen för att bli framgångsrika.