E2h

Hur du tar i plus size kläder efter att ha förlorat vikt

Efter månader av disciplin och beslutsamhet

Efter månader av disciplin och beslutsamhet, nu har du förlorat äntligen lite tyngd. Faktum är att dina kläder är redan större på dig. Och det ger dig ett annat problem. Hur kommer du att passa in dina plus size kläder nu när du är smalare? Du vill visa smalare kropp som du har. Ska du satsa på nya garderober? Det är inte nödvändigt längre eftersom med små knep, kan du redan förvandla dina stora kläder och gör dem perfekt passar på dig.

Hur du tar i plus size kläder efter att ha förlorat vikt. Använd remmar.
Hur du tar i plus size kläder efter att ha förlorat vikt. Använd remmar.

Nedan finns några ljusa idéer om hur man tar i plus size kläder efter att ha förlorat vikt:

  • Använd remmar. Din vackra klänningar är nu överdimensionerade för dig. En snabb och snabb botemedel mot som använder remmar. Bara linda bältet precis under bröstet och du kommer att se det magiska-du har en perfekt form. Du kan också placera bältet på din midja om du vill framhäva det.
  • Klipp och lager. Dina skjortor inte passar in i dina axlar längre. Det är redan en one-shoulder off tröjan. Varför inte använda den till ett fint lager? Du kan klippa skjortan på mitten, lämnar den övre delen av ett skikt. Ha en passning ärmlös eller spaghetti fastspänd topp. Bär din oversized tröja över och du äntligen har en trevlig DIY skikt.
  • Gör några stygn. Ibland dina skjortor behöver bara en liten justering på höfterna så att den passar på dig. Om så är fallet, då du kan redan hantera enkla stygn. Placera tyget ut och in och markera den form du vill att skjortan ska ha. Sy på dessa varumärken och du har en omedelbar mindre skjortan.
  • Re-design kläder. Dina shorts ser så bulgy på dig redan. Varför inte förvandla dina shorts till en mini-kjol? Du kan ta bort de gamla stygnen under dragkedjan. Placera ena sidan över den andra och börja sy ihop dem. Använd remmar så att det får plats på din midja och du äntligen har en trevlig mini-kjol. Du kan också göra detta för dina byxor.
  • Få hjälp. Du kan ta dina byxor till professionell sömmerska för att justera midjan och höfterna. Du kommer att spendera några pengar för detta också. Men absolut inte så dyrt som att köpa nya par byxor. Också överväga att anlita en professionell sömmerska för att fixa dina dyrare och komplicerade kläder som jackor, kappor och rockar.

Med i din plus size kläder kommer vara okej om du har förlorat bara några inches. Men för dramatisk förändring i storlek, kan du behöva köpa nya kläder redan. För mycket växling på kläderna kommer bara skada dem.

Det finns sätt att spara pengar när du köper nya uppsättningar av kläder

Efter månader av disciplin och beslutsamhet. Klipp och lager.
Efter månader av disciplin och beslutsamhet. Klipp och lager.

Det finns sätt att spara pengar när du köper nya uppsättningar kläder. Du kan byta dina kläder med någon som gått upp i vikt. Du kan sälja dina kläder och köpa begagnade kläder. Du kan köpa ett par bitar av kläder på en gång så att det inte kommer att bli en stor börda på din budget.

Väl åtminstone, du har problem med dina kläder eftersom du fick smalare. Tänk på detta. Det är svårare och frustrerande att spendera pengar för kläder eftersom du blev större.