E2h

Hur du tar kontroll över din negativa själv - talk

Ta kontroll över dina tankar och förändra ditt liv

Jag hörde en konversation häromdagen när jag var ute och handlade, och jag insåg hur viktigt det är att jag delar med er alla de kunskaper, makt, tekniker, tankar och förslag jag ger mina kunder som en del av vår terapisessioner när de har beslutat att det är dags att vidta åtgärder och ta tillbaka kontrollen över sina liv och förändra sina tankar, handlingar och beteende.

Livet så ofta kräver att vi gör saker som vi egentligen inte vill göra. Som ett resultat av detta kan vi vänja sig vid känslor av frustration, irritation, förlust av kontroll och missnöje, så mycket så att dessa negativa känslor börjar känna sig som normen. Vi börjar faktiskt tro att vi aldrig kommer att få chansen att skämma bort oss i att göra de saker som vi kanske vill eller välja att göra. Vi kan få så insvept i mekaniken för överlevnad som vi misslyckas med att känna igen när möjligheter till roliga, kärlek och överflöd presenteras för oss. Ditt liv behöver inte bestämmas av nycker, missbruk och negativa beteendemönster hos dem omkring dig eller din eget förflutna. Du har makten att ta kontroll. Du har makten att leva det liv du drömmer om. Du har förmågan att ge dig själv! Gör så här:

Hur du tar kontroll över din negativa själv - talk. Först inser och förstår att din största bundsförvant eller värsta fiende är din egen self-talk.
Hur du tar kontroll över din negativa själv - talk. Först inser och förstår att din största bundsförvant eller värsta fiende är din egen self-talk.
  1. Först inser och förstår att din största bundsförvant eller värsta fiende är din egen self-talk, det är dina negativa self-talk som kan förstöra din önskan genom att förstöra tron att man kan ha vad du vill.
  2. Desire håller dig vid liv. I denna värld är önskan livskraften energi streaming genom oss. Det är våra begär som håller oss vid liv och fängslande. Människor som saknar starka begär vissna långsamt bort, lever endast som skuggor vilka de var och vem de skulle kunna vara. Ju mer du tillåter livskraft lust att flöda genom dig, desto mer levande, levande och ansluten blir du och livet fortsätter att förbättras.
  3. Rent hus. Ibland blir det nödvändigt att "städa" genom att ta bort negativt budskap enheter som har byggts upp och lagras i ditt undermedvetna. Hypnos kan du snabbt och enkelt rensa ut onödiga negativt budskap enheter som har lagrats upp i ditt undermedvetna, vilket ger en känsla av avslappning, komfort, klarhet och mer kontroll.
  4. Ta kontroll över dina tankar med bildspråk. Mata din önskan med visualiseringar av dina drömmar. Låt positiva tankar och dina önskningar att flöda genom och omkring dig. Använd allting till ditt förfogande för att påminna dig om dina drömmar. Klipp ut bilder, skriv dina drömmar i en tidskrift, meditera och lindra stress , läsa något inspirerande och få hjälp "prata" med ditt undermedvetna med hjälp av en inspelad session. Positivt tänkande, affirmationer och förslag inte bara hjälpa dig att lära hur man kan förbättra ditt självförtroende, men också kan dramatiskt förbättra den övergripande kvaliteten på ditt liv. Ditt sinne tror vad du säger det, så sluta prata skräp med dig själv om dig själv.
  5. Repetition är nyckeln till framgång. För varje negativ tanke eller bild som kommer in i ditt sinne, ta dig tid och ta kontroll över dina tankar att tänka 100 gånger mer om dina förhoppningar, drömmar och önskningar. Ta dig tid att minnas varje bra sak som har hänt inte bara hela dagen, men hela ditt liv - varenda sak som har gjort dig att skratta och känna alla varm och toasty inuti.
  6. Internalisera för framgång. Lika kraftig som de fem tidigare steg är, är de fortfarande externa. När du kan internalisera dina förhoppningar, drömmar och mål - ta de positiva tankar och implantera dem i ditt undermedvetna - du öka dina chanser till framgång hundrafalt. Självhypnos är ett kraftfullt verktyg, men bör bara användas när du är i en optimistisk och glad sinnesstämning. Om du försöker använda självhypnos när du känner ned eller negativ, är risken att du slappna av helt, kommer du att negativa tankar att flöda in och de kommer att implanteras ännu hårdare och djupare in i ditt undermedvetna. En inspelad eller live hypnoterapi session utföras av en kvalificerad hypnosterapeuten ger dig utnyttja din medvetna och undermedvetna, kommer alltid att vara positiv och kan aldrig påverkas av ditt humör eller passerande negativitet. Det är därför de är så starka.

Använda alla dessa verktyg och använda dem flera gånger. Du kommer att bli förvånad hur snabbt ditt liv kan förändras och du kan få en ny början.