E2h

Hur du tar kroppen för livet utmaning

Över två miljoner individer som har tagit kropp för livet Challenge har förändrat deras liv. Dessa förändringar har gett dem många nya möjligheter och chanser framför dem. The Body for Life Challenge är en fyra-round utmaning hålls årligen. Om du vill ta detta test och vara en av de människor som har transformerats, kan dessa riktningar hjälpa dig att nå din största kroppen någonsin.

Hur du tar kroppen för livet utmaning. Spela in dina nuvarande kroppsmått.
Hur du tar kroppen för livet utmaning. Spela in dina nuvarande kroppsmått.

Spela in dina nuvarande kroppsmått. Med hjälp av ett måttband, bestämma och dokumentera kroppens mätningar. De väsentliga delar som skall beräknas omfatta midjan, armar, rumpa, lår och byst. En annan sak du kan göra är att ta din aktuella fotot. Ta din bild kommer att fungera som en inspiration för dig. Gör detta genom att använda en kamera så att du kan utveckla och publicera den när som helst. Placera den här bilden på ett område där man skulle kunna se det vardagliga.

Registrera dig online. Kontrollera den officiella webbplatsen för kroppen för livet Challenge (www.bodyforlife.com) och värva för utmaningen. Efter som får du en kropp för livet Challenge paket för dig att dokumentera din 12-veckors makeover.

Köp boken. The Body for Life boken skapas och skriven av Bill Phillips kan vara en bra referens för din utmaning. Denna bok är inriktad på att stödja och vägleda människor att utveckla sin hälsa och livsstil. Boken innehåller följande ämnen: konditionsträning, styrketräning leder till viktminskning, förberedelse för hälsosamma måltider och mellanmål samt hälsa och fitness. The Body for Life Boken kan köpas i de flesta bokhandlar, och kan köpas online. Detta kan vara ett bra sätt för människor som vill vara ansvarig för sitt eget välbefinnande och utvecklingen av deras livskvalitet.

Registrera dig online. Få på kroppen för livet diet.
Registrera dig online. Få på kroppen för livet diet.

Få på kroppen för livet diet. Kärnan i kroppen för livet Challenge äter en balans och hälsosam kost. Gå på kroppen för livet Challenge kost sex portioner mat för sex dagar per vecka. The Body for Life Challenge kost behöver en kolhydrat och ett protein varje måltid. Du kan ta reda på servering belopp genom genom att kolla på dimension din knytnäve. Det som är bra är, på den sjunde dagen, kan du äta vad du vill utan att bli orolig för det. Du måste följa ordentligt med denna diet under 12 veckor.

Förvärva kroppen för livet träning rutin. Eftersom du är en nybörjare till kroppen för livet Challenge föreslås det att starta din träning rutin genom att köra. Köra kan hjälpa kondition din kropp att viktminskning och muskel utveckling för tyngre träning framåt. Dessutom bör människor anpassa inte bara deras kroppar men deras sinnen också. Under de första fyra veckorna kommer du att uppleva utmattning och besvär. Allt du kan göra är att sätta tillbaka, slappna av och koncentrera sig.

Över två miljoner människor har beslutat att förändra sina liv genom att ta kroppen för livet utmaning, även om andra människor har möjlighet att ta provet eller lämna det. Emellertid har det visat sig att utmaningen verkligen har visat sig effektiva i att hjälpa upprätthålla kondition och hälsa till dem som svär vid det. Frågan här är inte om att ha en vacker kropp, men att vara friskare och montör, vilket bidrar till välbefinnande och en bättre livskvalitet.