E2h

Hur du upptäcker kvacksalveri i marknadsföringen kosttillskott

Ny diet regimer tillsammans med kosttillskott har prickade marknaden idag som ett svar på det växande behovet av att hålla kroppen frisk trots snabba livsstil i många områden över hela världen. Många av dem är faktiskt bra för köparen, men det finns vissa människor som utnyttjar den växande marknaden och sälja produkter som inte bara är ineffektiva utan kan också äventyra användarens hälsa.

Här är tips som du bör tänka på innan du köper något näringstillskott på marknaden för att garantera ett köp som är värt dina pengar och din hälsa också.

  • . Se upp för fordringar som visas för bra för att vara sant Detta är affärsmän, varför de vet att ett sätt att sälja produkter är att låta köparna hör vad de vill höra. Dessa inkluderar kosttillskott som påstår sig ge dig otroliga resultat som kräver lite eller ingen ansträngning från din sida.
  • Ta del av påståenden som är för allmänna. Använda alltför förenklade uttalanden utan starka vetenskapliga stöd är en teknik som ofta används av kvacksalvare organisationer för att sälja sina produkter. Dessa påståenden är ofta lätta att förstå och kan lätt vettigt med tanke på att du inte har tillräckliga erfarenheter på produkten. Till exempel skulle en del hävda att alla tillägg som är antingen naturliga eller organiska är säkra för kroppen. Det kan finnas en sanning i detta uttalande, men det måste tas i åtanke att det också naturligt förekommande ämnen som kan skada kroppen.

    I linje med detta också vara medvetna att det finns de som använder ord som förefaller vetenskapliga eller skulle låta bra, men är faktiskt vagt i mening och inte förklara för dig vilken typ av produkt som du köper. Vissa kosttillskott skulle omfatta ord som "vitalisera" eller "rensning" men skulle inte själva verket förklara verkningsmekanismen för de nämnda kosttillskott som tillåter dem att påverka kroppen i sådana sätt.

  • Slå upp referenserna. Använda legitim klingande eller fantasinamn klingande namn skulle göra de tillägg eller företag som producerar dem verkar mer trovärdig. Men tveka inte att kontrollera sina meriter, särskilt om deras certifiering kommer från en källa som du har inte är bekant med. Du har Internet på spetsen av fingertopparna, kan du använda den för att verifiera dessa själv.
  • Kontrollera legitimitet några vetenskapliga anspråk. Även om dessa tillskott är ofta stöds av vetenskapliga studier eller etablerade vetenskapliga eller medicinska samhällen, har du fortfarande se till att de nämnda studierna faktiskt publiceras i tillförlitliga källor, om de publiceras alls. Det är bättre att inte köpa produkter som har fått någon förföljelse från det medicinska samfundet, eftersom de skulle vara mer kunnig om produkten är ineffektiv.


Hur du upptäcker kvacksalveri i marknadsföringen kosttillskott. . se upp för fordringar som visas för bra för att vara sant.
Hur du upptäcker kvacksalveri i marknadsföringen kosttillskott. . se upp för fordringar som visas för bra för att vara sant.

Kom ihåg att alltid vara vaksamma och förblir skeptiska med de produkter som du köper. Håll också i minnet att de vittnesmål som används för produkt kampanjer kan vara helt fiktiva, eftersom dessa kommer från okända människor eller betalda kändisar som inte bryr sig om vad de gör reklam är osanna.