E2h

Hur du upptäcker tecken på återfall i bulimi patienter

Bulimi är en allvarlig sjukdom som bör behandlas omedelbart

Bulimi är en allvarlig sjukdom som bör behandlas omedelbart. Människor som är bulimiker skulle använda omåttlig och rensa metod att gå ner i vikt. De skulle äta en stor mängd mat på kort tid. Efter som skulle de tvinga sig att kasta upp maten som de har ätit. Människor använder denna metod för att njuta av att äta vad de vill äta utan att behöva känna skuld för att äta för mycket.

Det finns många sätt att behandla bulimiska människor

Det finns många sätt att behandla bulimiska människor. Men det är viktigt att övervaka dem. Återfall kan uppstå om inte övervakas ofta. Så här upptäcka tecken på återfall i bulimi patienter.

  • Observera dem fysiskt. Återfall i bulimi patienter skulle visa i deras fysiska utseende. Om de ser slitna eller slut präglas av blodsprängda ögon, mörka ringar under ögonen patchar, matta ögon och hängande ögonlock, är chansen att de återfall bulimi patienter. Observera sina händer också. Om de har blåmärken knogar och sköra naglar, de återfall bulimi patienter. Observera sina blåmärken. Om deras blåmärken läker långsammare än vanligt, de återfall bulimi patienter. Skovvis bulimi patienter tenderar att få blåmärken lätt.
  • Observera hur de går. Skovvis bulimi patienter tenderar att gå långsammare än vanligt. Detta eftersom de ofta är yr och yrsel. De måste gå långsammare för att behålla sin balans. De håller ofta på väggar eller människor för stöd.
  • Observera sin vikt. Om de plötsligt verkar ha vunnit eller förlorat 5-15 pounds, kan de ha skov. Plötslig få av vikt orsakas av vatten. Den viktökning är inte på grund av den mat de äter, men kroppens upptag av vatten. De ser uppsvälld på grund av vattnet vinst.
  • Lyssna på dem. En nyckel för att veta om de är skovvis bulimi patienter är att lyssna på dem. Om de klagar konstant migrän och yrsel, finns det en stor chans att de skovvis bulimi patienter. De kan också klaga ont i magen. Observera förändringar i sin röst tonhöjd. Vissa kan ha en hes röst på grund av halsont. Halsont är tecken på återfall bulimi patienter. Lyssna på vad de säger. Relapsing bulimi patienter vanligen deprimerad. De accepterar inte komplimanger. Lyssna på deras berättelser. Om de håller på klaga allt från övervikt till utseende, är chansen att de återfall bulimi patienter.
  • Observera sina rum. Om de har lagrat mat i sitt rum, är chansen att de återfall bulimi patienter. De vanligtvis skulle gömma dem på platser som är osynliga, dvs under sängen, inne i garderoben, etc. Kontrollera om de har laxermedel eller andra piller som de kan dricka att framkalla kräkning.
  • Observera deras uppträdande under måltider. Om de äter snabbt och be att bli befriad från bordet, följ där de är på väg. Om de gå till badrummet, lyssna efter kräkningar ljud. Om de återkommande bulimi patienter, är chansen att de skulle kasta upp vad de har ätit efter varje måltid.

Det är viktigt att alltid ha en sund relation med bulimi patienten

Hur du upptäcker tecken på återfall i bulimi patienter. Observera dem fysiskt.
Hur du upptäcker tecken på återfall i bulimi patienter. Observera dem fysiskt.

Det är viktigt att alltid ha en sund relation med bulimi patienten. Det är viktigt att ha samtal med patienten för att låta henne veta att du är där för att stödja henne. Alltid uppmuntra henne att bekämpa lusten att omåttlig och rensa mat. Se till att de litar på dig.