E2h

Hur du utvärderar din hamstring och korsryggen flexibilitet

Vem vill ha låg flexibilitet

Vem vill ha låg flexibilitet? Definitivt, ingen och säkert du inte vill det heller. Dålig flexibilitet resulterar i en hög risk för skador som får dig att uppleva smärta i nedre ryggen och knäveckets skador. Det ökar när du blir äldre och kan begränsa dina fysiska aktiviteter. Du måste bedöma själv om huruvida du har dålig flexibilitet. Ju tidigare du tar reda på det, desto större chans att du kommer att kunna bota den.

  1. Uppnå rätt andning för kroppen avslappning. Andas in genom näsan och andas genom er mun. När du andas in, kommer luft in så magen expanderar och när du andas ut magen extrakt. Flytta inte axlarna eller huvudet eller någon del av kroppen utom näsan och munnen att andas. Tänk på att andningen är för avkoppling, så att du inte kommer att vara spänd i din utvärdering.
  2. Gör en varm-up övning att cirkulera blod i alla system i kroppen. Du kan hoppa, hoppa, gå, slide, eller springa. Gör det i en stigande takt. Sluta om din kropp är redan aktiverad.
  3. Placera dig själv sitta ned 90 graders vinkel på golvet. Du måste kunna sträcka på benen. Om du inte kan räta upp kroppen och sträck på benen har du definitivt arbeta på din hamstring flexibilitet. Du kan också testa din flexibilitet i ryggläge. Medan du sitter ned, förlänga benet upp med en 90 graders vinkel. Om du bara gör det till 45 grader och kan inte förlänga det längre, har du definitivt dålig flexibilitet. Den normala förlängningen bör vara minst 90 grader eller ytterligare.
  4. Ring en personlig tränare som skulle hjälpa dig i din stretching. Vanligtvis erbjuder en personlig tränare en sitta och räckvidd box som är en god flexibilitet enhet. Inuti lådan, placera fötterna med knäna raka. Håll dina knän rakt hela testet. Med armarna rätas ut framåt, måste du placera din hand ovanpå den andra. Glöm inte att uppnå rätt andning när du börjar sakta nå fram, fallande fingertopparna ner till fötterna. Din tränare kommer att se till att du inte böjer knäna. Han kommer även att spela in det avstånd som fingret har nått. Han kommer att få dig att prestera det tre gånger mer för att få ditt bästa resultat. Då kommer din tränare rekommendera ett program som bygger på resultatet av ditt test som slutligen kommer att förbättra eller lösa ditt hamstring och dålig rygg flexibilitet.

Hur du utvärderar din hamstring och korsryggen flexibilitet. Uppnå rätt andning för kroppen avslappning.
Hur du utvärderar din hamstring och korsryggen flexibilitet. Uppnå rätt andning för kroppen avslappning.

Dessa sätt att utvärdera din hamstring och korsryggen flexibilitet är verkligen viktigt att göra din kropp speciellt ryggen frisk som möjligt. Dessa sätt kommer definitivt att säkra din hälsa när du blir äldre. Dessa kommer att få dig att undvika nedre ryggskada. Så uppmuntrar dig att öka din flexibilitet och utvärdera statusen för din hamstring vid denna tidpunkt. Kom alltid ihåg att en "sund kropp" är en "sund själ" alltså, en normal människa. Alla vill vara normal och det gör du.