E2h

Hur du växlar en kontorslandskap hälsa

Ett kontor hälsoplan är en bra säkerhetsåtgärd

Ett kontor hälsoplan är en bra säkerhetsåtgärd. Det känns tryggare om din fysiska välbefinnande. Du oroa dig inte mycket om något händer. Du vet att ditt kontor hälsa plan är där och det kan väl täcka dig. Få inte panik om ledningen plötsligt meddelar sin avsikt att byta till ett annat kontor hälsoplan. Det bör finnas ett giltigt skäl för det. Om du har fått i uppdrag att underlätta övergången, acceptera ansvaret. Processen är enkel. Håll linje kommunikationen öppen. Regelbundet uppdatera de som är inblandade.

Hur du växlar en kontorslandskap hälsa. Studera dina alternativ.
Hur du växlar en kontorslandskap hälsa. Studera dina alternativ.

Skaffa en ny kontorslandskap hälsa och glädja alla genom att ta till dessa grundläggande riktlinjer:

  • Förtydliga mål. Ta reda på vad ledningen egentligen förväntar från dig. Lär dig mer om motiveringarna till beslutet att byta till ett annat kontor hälsoplan. Måste man leta efter en mer omfattande paket? Sparar pengar en huvudfråga? Vem ger dig auktoritet? Vänta på språng signalen när dina mål har identifierats. Var inte alltför aggressiv. Aldrig gå utan ordentliga instruktioner. Du kan sluta att vara föremål för intriger eller förlöjligande. Titta på dina rörelser.
  • Lista ner alternativ. Skura så många kontor hälsa planer som möjligt. Rikta alla bra alternativ. Använda en uppsättning kriterier för att styra din sökning. När du har samlat tillräckligt val, jämföra och kontrastera dem så att du enkelt kan trimma ner din lista. Din utmaning är att presentera kontorslandskap hälsa som bäst passar ditt företags specifika behov.
  • Studera dina alternativ. Kontakta de försäkringsbolag som du har nominerats och begära material som motsvarar deras föreslagna planerna kontor hälsa. Granska materialet noga. Omskrivning dem, om nödvändigt. Förstå funktioner och fördelar. Lär dig mer om hur de kommer att hantera villkor som "pre-existerar". Är deras förslag verkligen "billigare"? Ta reda på om det finns dolda kostnader. Vara förtrogen med praktiska detaljer så att du lätt kan övertyga ledningen att lita på din rekommendation.
  • Be ett andra utlåtande. Även om ledningen har instruerat dig att leta efter ett bra alternativ kontor hälsa plan, är det fortfarande bäst att rådfråga dina medarbetare innan slutförandet ditt val. Förstå att en enda ilsken kommentar från en av dina medarbetare enkelt kan avfärda alla dina ansträngningar. Det är frustrerande att gå tillbaka till din ritbordet. Så får allas godkännande innan du träffar ledningen. Itu med alla problem, klagomål, tvivel, kryphål, eller frågor framåt. Att få godkännande från ledningen bör inte svett när nejsägare har avdelats ditt förslag.


Rekommendera till ledningen det bästa alternativet kontorslandskap hälsa. Din presentation ska vara enkelt om du har följt allt till tee. Sprida information efter övergången har slutförts. Utarbeta ett mail för att meddela uppgifter om det nya kontoret hälsoplan. Posta nya kontorsmaterial Health Plan på anslagstavlor så att alla kan komma åt dem. Schemalägg en generalförsamling och spendera gott om tid att diskutera detaljerna i det nya kontoret hälsoplan. Uppmuntra alla att kalla en hotline om det finns några aspekter som måste förtydligas eller bekräftas.