E2h

Hur en elliptisk träningsmaskin fungerar

Det verkar som en hälso-revolutionen pågår

Det verkar som en hälso-revolutionen pågår. Är det inte spännande? När människor blir mer och mer medvetna om vad de äter och hur mycket de väger, och fler alternativ - i form av olika träningsmaskiner som styrketräning, pilates maskiner och styrketräning utrustning blir tillgängliga för att mer effektivt främja en passform och trimma kroppen, är god hälsa verkligen inom räckhåll för en bestämd person.

Om du är en sådan person, kanske du har hört talas om elliptiska träningsmaskiner. Det är en relativt nytt varumärke fitness maskin, och så om du är intresserad av att veta mer om denna produkt, här är lite information som du kan ha nytta:

Hur en elliptisk träningsmaskin fungerar. Vilka är dess viktiga funktioner?
Hur en elliptisk träningsmaskin fungerar. Vilka är dess viktiga funktioner?

  1. Vad är det? En elliptisk maskin är en typ av träning utrustning som ger en låg effekt, hög energi träningspass. Som tidigare nämnts är det en relativt ny typ av träningsmaskin, men det har stadigt vuxit i popularitet under de senaste åren. Det ständigt jämförs med löpband, även om dessa två maskiner har unikt olika funktioner (se nummer 2), fördelar och nackdelar.

  2. Vilka är dess viktiga funktioner? En elliptisk träningsmaskin har pedaler, som rör sig i en elliptisk sätt (därav namnet), och som efterliknar den normala rörelsen av foten och ben under promenader och jogging. Eftersom foten aldrig lämnar pedalerna (i motsats till löpband), med hjälp av en elliptisk maskin har jämförts med "går eller springer i luften". Det finns också styret som du kan grepp, pulsmätare, och justerbara lutningar (för att reglera intensiteten i träningen), bland andra funktioner.

  3. Vilka är dess fördelar? Kanske en av de viktigaste fördelarna med att använda elliptiska träningsmaskiner över andra typer av träningsmaskiner är att det sätter mindre påverkan och belastning på leder och muskler. Dessutom ger det dig både en övre och nedre kroppen träningspass (jämfört med löpband, som fokuserar oftast på ben och lår) - överkroppen som utövas med hjälp av de dubbla stängerna action handtag, medan den nedre delen av kroppen är utövas genom pedalerna. Bortsett från detta, är en elliptisk maskin uppskattas bränna omkring 8 till 12 kalorier per minut. Det ger en bra kardiovaskulär träning och stärker ben och muskler. Om du avstår från att använda barer, skulle du förmodligen hitta att detta är ett av de bästa abs övningar någonsin, eftersom magen skulle arbeta hårdare för att hålla balansen.

    Det verkar som en hälso-revolutionen pågår. Vilka är dess fördelar?
    Det verkar som en hälso-revolutionen pågår. Vilka är dess fördelar?

  4. Vad är några exempel på märken av elliptiska träningsmaskiner Några av de mer populära märken av elliptiska träningsmaskiner inkluderar Tony Little Gazelle Trainer (med fyra olika versioner: Gazelle Freestyle, Gazelle Edge, Gazelle Sprintmaster och Gazelle PowerPlus); och Leg Magic träningsutrustning. Annan träningsutrustning som du kan använda tillsammans med en elliptisk maskin skulle innehålla en röd träningsmaskin (för dina armar, axlar, höfter och ben).

Kom ihåg

Kom ihåg, har god hälsa många fördelar som du bara inte har råd att missa. Med alla enkelt och prisvärt träningsredskap ute, det finns bara inga fler ursäkter kvar att avstå från att söka en hälsosammare och trimmer dig. Så få på fötterna, och utöva din väg till ett längre, friskare och rikare liv!