E2h

Hur få ett andra utlåtande innan knä band kirurgi

Förekomsten av fetma är på uppgång och det blir ett stort problem för Institutionen för hälsa och särskilt till människor som lider av de sjukdomar och familjemedlemmar som berörs av den. Det finns flera viktminskning program som håller på att rekommenderas att korrekt gå ner i vikt. Vissa metoder är effektiva för vissa människor och inte för andra.

Läkare kan också rekommendera kirurgi knä band som en mer effektiv och alternativ metod för att hålla din vikt nere permanent. Men innan du åta sig operationen, är det alltid bra att få ett andra utlåtande för att se till att rekommendationerna verkligen kommer att vara till nytta för dig. Nedan finns några tips på hur du kan få ett andra utlåtande innan du går till knä bandet kirurgi.

Hur få ett andra utlåtande innan knä band kirurgi. Få mer information om knä band kirurgi.
Hur få ett andra utlåtande innan knä band kirurgi. Få mer information om knä band kirurgi.

  • Få mer information om knä band kirurgi. Det lönar sig att bli informerad innan de bestämmer sig för någon form av operation. Lära mer om proceduren, dess fördelar och biverkningar hjälpa dig när du pratar med din läkare när man diskuterar för-och nackdelar för förfarandet.
  • Ring din läkare försäkringsbolag och be om en lista över läkare som de kan rekommendera som är specialister på knä band kirurgi. Du bör också kontrollera om operationen kommer att täckas av din sjukförsäkring. Vissa operationer faller under kosmetisk kirurgi kategori och inte uppfyller kraven för ersättning. Se till att knä bandet kirurgi rekommenderas eftersom det inte finns några andra medicinska metoder som kan användas för att hålla din vikt på en normal nivå baserat på din ålder och längd. Medicinska försäkringsbolag arbetar oftast med flera grupper av läkare och läkare i olika delar av inriktningar och du kommer att få komma i kontakt med många läkare inom nätverket.
  • Leta efter en annan specialist i knä bandet kirurgi och diskutera din historia med den nya doktorn. Diskutera resultaten av din egen läkare och be yttrande vid den andra läkaren. Olika läkare har olika åsikter om förfarandet och den nya läkare kan känna av en nyare metod baserad på din medicinska historia som kommer att vara bättre för dig. Du bör också diskutera för-och nackdelar med detta nya förfarande och hur det kan jämföras med knä band kirurgi.
  • Om yttrande vid den andra läkaren är i grunden densamma som för din egen läkare, gör sedan det slutgiltiga beslutet om du vill ha operationen. Var beredd på att få en livsstilsförändring när du har haft operation. Det kommer att finnas en gräns för hur mycket mat som du kan äta och vad du kan äta. Du måste också ta mineral och vitamintillskott för resten av ditt liv. Var beredd, för att ta bättre hand om din hälsa eftersom det blir lättare för dig att bli sjuk efter operationen.


Om din läkare rekommenderar operation knä band

Om din läkare rekommenderar operation knä band, i de flesta fall den andra läkaren håller med rekommendationerna. Lap bandet kirurgi och gastric bypass operation är de mest effektiva typer av operationer för viktminskning just nu. Se till att det görs av medicinska skäl att kvalificera sig för sjukförsäkring.