E2h

Hur får bredare axlar

Är du ensam på en lördag kväll

Är du ensam på en lördag kväll? Du kan alltid försöka att gå ut och hitta några kvinnliga sällskap på det sättet, men vem vill riskera känslan av avstötning. Du vet inte vad som är fel. Du är en bra kille ... Du ser inte så illa och du är ingen luftskepp heller. Vad som verkar vara fel? Du träffar någon i en bar och du slå upp en konversation. Allt går bra tills någon kommer och swipes henne ifrån dig. Du försöker få henne tillbaka, men den här killen har henne hänförd. Vad är hans hemlighet? Du tror på dig själv, "Vad har han att jag inte gör det?"

Tja, har du försökt titta på sina axlar

Hur får bredare axlar. Stoppa in din skjorta.
Hur får bredare axlar. Stoppa in din skjorta.

Tja, har du försökt titta på sina axlar? Jag vet att det låter lite un-maskulin men bära med mig för en sekund. Anledningen kvinnor föredrar män med bredare axlar kan spåras tillbaka till caveman, eller i detta fall cave-woman dagar.

Då plockade kvinnor potentiella kompisar bygger på förmågan att ge mat och husrum. Breda axlar betydde styrka och överlevnad.

Naturligtvis är detta inte längre sant

Naturligtvis är detta inte längre sant. De bästa leverantörerna är numera de nördar som arbetar i Silicon Valley, vars idé om grovbearbetning det fungerar med en generisk tangentbord. Tyvärr ser de medlemmar av det motsatta könet inte det på det sättet. Kvinnor har programmerats från år och år av dubbar föra hem bacon. Lyckligtvis kan du bli en av dessa dubbar i dessa enkla tips som hjälper dig att få bredare axlar.

Är du ensam på en lördag kväll. Tja, har du försökt titta på sina axlar.
Är du ensam på en lördag kväll. Tja, har du försökt titta på sina axlar.

  1. Motionera! Detta är naturligtvis rätt väg att gå, men det är en av de svåraste saker att göra. Inte bara någon form av motion skulle fungera. Lika viktigt som det är att ha tillräckligt med motion, är det viktigare att utöva sin rätt sätt. Om du tränar på fel sätt, kan du bygga muskler på fel ställen gör din axel ser ännu smalare.

    Om du planerar att lyfta vikter väljer rutiner som har bröstet spred vidöppen. Prova ett brett pushup. Det är lite svårare än en vanlig push up men det är allt värt det. Gör cardio också. När du bantar och slank ner detta kommer att skapa en illusion av bredare axlar. Det bredare tarmen ser ut, de smalare ni axlarna blir. Du kan också prova några hantel övningar som den enda armen diagonal höjning, tre delar lateral raise, främre höjning, och sittande militär press. Var uppmärksam på ditt formulär och hålla bröstet utspridda.

  2. Använd en hängare. Detta kan verka roligt i början men tro mig det fungerar. Sätt en klädhängare i din skjorta medan du bär den. Se till galgen vidrör ryggen hela tiden. Detta kommer att förbättra din hållning och i tid kommer du att ha bredare axlar.
  3. Stoppa in din skjorta. Denna enkla steg hjälper till att skapa en illusion av bredare axlar. Kom ihåg att en smalare midja gör din axel verkar bredare och bredare axlar gör din midja verkar smalare.
  4. Var aktiv. Prova roliga och engagerande aktiviteter som ger ett komplett utbud av rörelse för dina axlar. Ett bra exempel är simning. Om du njuta av bad och sedan prova ett varv eller två. Öka din svårighetsgrad och på nolltid kommer du ha breda axlar du alltid velat.

Om allt annat misslyckas

Om allt annat misslyckas, gå igenom din mammas gamla 80s outfit och leta efter de klassiska axelvaddar. Visst det kommer inte riktigt hjälpa att få flickor (trust me, killar) men åtminstone du skulle se nostalgisk. Ge dessa tips ett försök och hålla fast vid det. Du kommer att ha de axlar som du alltid har velat på nolltid.