E2h

Hur får din familj passform och i form

Enligt den senaste statistiken om 60 procent av européerna är överviktiga, med barnen i deras före tonåren är det högsta i antal. Barn som är överviktiga riskerar att utveckla andra komplikationer senare såsom hög kolesterol och diabetes typ II. Flickor i deras tonåren kan utveckla osteoprenia, föregångare till osteoporos som vanligtvis uppvisas av kvinnor som är på väg att nå klimakteriet. Låt inte detta hända din familj genom att få alla medlemmar i form och i form med dessa tips.

  1. Ta längd, ålder och vikt alla medlemmar i din familj och skapa ett diagram. Placera idealvikt baserad på höjd och ålder för varje medlem. Detta kommer att vara din ultimata mål. Du kan skapa ett gratis konto på Anpassa dagen webbplats för att spåra din vikt, den mat du äter, din träning rutin och dina mål vikt. Du kan också visa näring tips, räknar kalorier och mycket mer.
  2. Hämta kosten broschyr från USDA webbplats. Denna 12-sidiga broschyren ger dig en översikt över hur man kan strukturera kosten för hela familjen. Du kan använda detta som din guide när du ändrar dina måltider till mer näringsrika sådana som ger dig den mest kostkrav med mindre kalorier och fett. Du bör också besöka webbplatsen tas ut av U Department of Health och Human Services kallas Friskare USA . Härifrån kan du ladda ner 2005 Dietary Guidelines för européerna, som fortfarande är i kraft tills offentliggörandet av kostråd för 2010. Det finns också en nedladdningsbar bok med titeln En friskare du att du kan ladda ner per kapitel. Hela boken finns att köpa från hemsidan. Det finns kalkylblad och recept som ingår i boken. Kolla in delarna III och IV i boken.
  3. Engagera alla medlemmar i din familj i planeringen av de aktiviteter som de vill göra i och utanför hemmet. Dessa fysiska aktiviteter kommer att hjälpa din familj att fungera som en i dina ansträngningar att hålla sig friska och året runt. Gör en lista över alla de aktiviteter som kan göras av alla medlemmar i din familj. Detta skulle kunna omfatta cykling, simning, löpning, jogging, aerobics och andra utomhussporter.
  4. Kolla vad som erbjuds i gymmet. Du kanske kan hitta ett träningsprogram som skapas speciellt för familjer. Trettio till 45 minuters motion minst tre gånger i veckan kommer att göra underverk för din kropp. Det kommer att hjälpa till att hålla dina barn alert och aktiv i skolan också. Identifiera den tid då alla är tillgängliga när du tränar för att ge varandra stöd och uppmuntran.
  5. Göra hälsosamma val genom att följa de rekommenderade livsmedel för att hålla dig frisk. Ät mer frukt och grönsaker. Använd färskvaror så mycket som möjligt och begränsa ditt intag av fet mat. Suppleant frukter till kakor och tårtor och andra sötsaker. Byt läsk och andra kolsyrade och socker-lastad drycker med vanligt vatten.

Hur får din familj passform och i form. Engagera alla medlemmar i din familj i planeringen av de aktiviteter som de vill göra i och utanför hemmet.
Hur får din familj passform och i form. Engagera alla medlemmar i din familj i planeringen av de aktiviteter som de vill göra i och utanför hemmet.

Begränsa mängden tid var du tittar på tv och spendera tid utomhus tränar eller utövar idrott är redan ett bra steg mot att få varje familjemedlem pigga och friska. Håll dig till ditt program och ganska snart blir det andra natur till er alla.