E2h

Hur får dina hälsouppgifter

När var sista gången du utvärderat ditt välbefinnande eller kanske sista gången du hade en allmän kolla upp? Nu vill du få allt detta hälsouppgifter, kanske för en minnessak eller som en medicinsk referens. Den goda nyheten är, är den långa väntan över på grund av de nya vård-lagar och hälsa ger dig vård rättigheter över dina egna sjukhusdata.

Hälsa säkerhet över dina egna patientjournaler är inte längre ett lika stort problem, men det finns fortfarande en oro-du vet inte hur man får dessa hälsouppgifter. Oroa dig inte om det eftersom de nya hälso-och lagar hälsa, erkänner alla i hälsosektorn din hälsa rättigheter.

Så, låt oss börja leta efter dina hälsouppgifter. Här är några sätt som kan hjälpa dig att få dina egna hälsouppgifter:

Hur får dina hälsouppgifter. Medical Information Bureau (MIB).
Hur får dina hälsouppgifter. Medical Information Bureau (MIB).

  • Sjukhus. Enbart begreppet få dina hälsouppgifter är att kompilera det för att skapa en allmän hälsoinformation om dig själv. Sjukhus var du är född eller sjukhus har säkert några av de hälsouppgifter som du behöver. Det kan ta lite tid att få de uppgifter du behöver speciellt att de flesta sjukhus precis har börjat att skapa digitala versioner av sina journaler.
  • Kliniker. Om du har besökt kliniker, då dessa anläggningar måste ha dina hälsouppgifter samt. Men de flesta av dessa kliniker som ännu inte hålla sina register digitalt så räkna med att vänta på en tid också. Men längden på din väntan blir säkert inte så länge få dina hälsodata från ett sjukhus.
  • DIY. Du kan även kompilera dina egna hälsouppgifter. Kanske du hållit några av dina journaler. Helt enkelt få alla data du kan få och sammanställa dem i en mapp. Det kommer också att vara bättre att göra en allmän patientjournalsystem om dig själv. Webbplatser som yourpersonalhealthrecord.com och yourhealthrecord.com kan hjälpa dig samla dina egna patientjournaler. Du behöver bara svara på enkla frågor som ditt kolesterol nivå, ditt telefonnummer vid nödsituationer, din allergi, och din medicinering.
  • Försäkringsbolag. Dessa företag tar hand om din hälsa vårdbehov-från incheckning till medicinering. De arbetar med vissa medicinska institutioner som kliniker, sjukhus och laboratorier. Från dem kan försäkringsbolagen få dina hälsouppgifter. Du kan också be dem att ge dig en kopia av dina hälsouppgifter.
  • Medical Information Bureau (MIB). Detta är kanske en av de få centraliserade källor till medicinsk information. Ingen undrar varför försäkringsbolagen få uppgifter från MIB. Du kan också få tillgång till dina egna medicinska data genom MIB. • Arbetsgivare. De personer som du arbetar för och den plats du arbetar i bör alltid vara säker från någon smittsam sjukdom. Det är därför som arbetsgivarna få dina medicinska data för att se om du är väl utrustade för att göra jobbet eller åtminstone arbeta med andra människor.

Med dessa källor

Med dessa källor, kommer få din hälsodata och sammanställa din egen journal vara lätt. Men den enkla copy-paste-tekniken har vi nu hotar hanterar dina hälsouppgifter. Så bör du alltid ta extra försiktig och hålla din journal till dig själv bara eller till personer som är kvalificerade för att se konfidentiell information om dig.