E2h

Hur får försäkring att betala för labiaplasty

Det finns några kvinnor som går igenom plastikkirurgi eftersom de tror att deras underliv har vissa problem eller avvikelser. Ett av de förfaranden som gjorts i underlivet kallas labiaplasty. Det är det förfarande som utförs på kvinnor vars blygdläppar är större än den vanliga storleken eller kan ha ojämn blygdläppar. Denna typ av plastikkirurgi korrigerar dessa frågor kvinnor kan ha med den delen av kroppen. Om du drabbas av ett sådant tillstånd, kanske du undrar om din sjukförsäkring täcker detta. För de flesta företag, täcker de inte denna typ av förfarande. Här är några riktlinjer för hur du får din sjukförsäkring för att betala för labiaplasty.

Hur får försäkring att betala för labiaplasty. Läs igenom och genom sin politik skrivna i din försäkring.
Hur får försäkring att betala för labiaplasty. Läs igenom och genom sin politik skrivna i din försäkring.

  1. Läs igenom och genom sin politik skrivna i din försäkring. Var uppmärksam på vilken typ av operationer som de betalar för. Det är sannolikt en större möjlighet ditt försäkringsbolag betala för din labiaplasty om du kan motivera att man gör detta för att förbättra din hälsa. Till exempel kan gå igenom denna procedur möjligen ge dig en bättre sannolikhet för att ha barn eller vissa problem som orsakas av den större storleken på din blygdläppar.
  2. Få din läkares rekommendation och få dem anteckna de skäl för dig att gå igenom den här proceduren. Har skicka dem till försäkringsbolaget. Blygdläpparna är en del av den kvinnliga könsorgan som är känt för att vara mindre tät som en kvinna blir äldre. Detta kan bero på förlossning, sexuell aktivitet, eller någon verksamhet med anknytning till detta. Huden som inte längre tätt kan göra sex mindre angenäm och göra det mer smärtsamt, eller kan vara en anledning för dig att få renlighet problem i området. Det är därför det är viktigt att rådgöra med din läkare om behovet av en labiaplasty.
  3. Få yttrande din läkare om han tror att du står en bra chans med att få din operation som betalas av din sjukförsäkring eller inte. Rådgör om han har utfört denna typ av kirurgi på någon som täcktes av deras försäkringsbolag. Att få yttrande kolleger patienter som planerar att gå igenom Labiaplasty är också en bra idé. På så sätt kan du ta reda på hur deras operation stöddes av sina försäkringsbolag.
  4. Om försäkringsbolaget har godkänts för att betala för din specifika förfarande, försöka lista ut varför de har gjort det. Om du har en stark känsla av att denna operation är inte bara för fåfänga skäl och verkligen förbättra din hälsa, gör ett överklagande. Få din läkare att skicka din begäran.

Många kvinnor tror att gå igenom denna procedur kommer att ge sin självkänsla en skjuts, särskilt om det är relaterat till deras hälsa. Om du tillhör denna grupp av kvinnor som tror så, då gå för den här proceduren. När du vet att du har goda skäl att göra det, vädjan om din rätt att omfattas av försäkringen. Om ditt försäkringsbolag fortfarande inte godkänner den, prova att byta till ett annat företag eller bara spara upp för detta. Plastikkirurger ofta erbjuda finansieringssystem som innebär att betala genom delbetalningar, som kan vara lätt på fickan.